Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, juni 01, 2005

Å slippe unna...

Grmph. Hater når folk får inn en one-liner på VamPus. Satt i går og tok noen øl med redaksjonen av det utmerkede magasinet Minerva - nye nummeret ute i Narvesen på Nationaltheateret i morgen, anbefales - evt tegne abonnement her (magasinet er bedre enn nettsiden...).

Av en eller annen grunn kom vi inn på at VamPus faktisk har tre samboerskap bak seg. En av de tilstedeværende lurte på om det var fordi VamPus enten var en geek-magnet eller bare valgte bad-guys. VamPus synes i grunn x'ene sine er hyggelige og sjarmerende gutter, til generell begeistring hos både mor og bestemor. Da kommenterer Lille Blå: "Så... vil du si at det var dem eller du som slapp heldig unna?"

Grmph...

1 kommentar:

Anonym sa...

best regards, nice info sofas