Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

lørdag, juni 04, 2005

Gullhår

Flere eventyr. Gullhår. Hva er det med den dama? Hvem i all verden bare trasker inn i noens hus og begynner å prøvesitte alle møblene deres, spise maten deres og legge seg til å sove - selv om det er åpenbart at de som bor der vil komme tilbake? VamPus tror at eventyr er en konspirasjon for å motivere til all verdens lovbrudd. Se hva som egentlig skjedde i det såkalte "eventyret" om Hans og Grete nedenfor.

Vi hører jo stadig om kjeltringer som bryter seg inn i hytter og hus, og tar seg til rette der. Hvem tror du de henter inspirasjon fra? Nettopp! Gullhår. For et idiotisk navn forresten - hva i alle dager tenkte foreldrene på? Og hva har det med "Gullhår i ræva" å gjøre? Har hun vært der også? Vent...ikke svar på det er du snill.

Helg.

2 kommentarer:

Anonym sa...

"I say again - how would you feel if you had cooked a lovely meal, and some delinquent little tot came in an gobbled ut the lot". ~Roald Dahl~

Anonym sa...

Looking for information and found it at this great site... » »