Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, juni 06, 2005

Kulturnatt i Frimurerlogen

Fredag var "Kulturnatt" i Oslo - hvilket betydde et program som for det meste så ut som tidenes argument for å fjerne all kulturstøtte med tilbakevirkende kraft. "Kulturnatten" varte frem til midnatt, hvilket vel er godt over Høybråtens anbefalte leggetid for Oslos befolkning. Programmet bestod bl.a. av at vanlige kulturinstitusjon holdt åpent noe lenger enn til daglig, vanlige dødelige kunne få gå inn på statsministerens kontor (gjeeesp), dypdykk i Finansdepartementet, fornøyelig samvær med Bondeungdomslaget i Oslo, og kjeks hos Frelsesarmèens boder i sentrum. Strålende bruk av skattebetalernes penger med andre ord.

VamPus benyttet faktisk sjansen til å besøke Frimurerlosjen sammen med bl.a. Otters. Det er jo imponerende lokaler, og vi satte i gang en skattejakt hvor det var om å gjøre å finne hodeskaller fyllt med blod og bevis på at de spiser barn. Skuffende lite informasjon om dette tilgjengelig, og de hadde også ryddet unna bevismateriele og vasket lokale før de åpnet dørene for ...skrekk og gru .. kvinner og barn. Vi lærte forsåvidt at husets minste rom inneholdt stormesterens dobbeltsidige øks, at Quisling hadde funnet ut at kakkelovnen i rommet han brukte som kontor ikke var tilkoblet noen pipe, og at jo, da - det går an å melde seg ut av Frimurerne, men det var få som gjorde det og disse sladret ikke om de hemmelige ritualene til avisene.

Vel, her er VamPus' teori om det siste. Dersom du i innvielsesritualet blir kledd naken, rullet rundt i griseblod og sodomisert av de andre tilstedeværende så holder du gjerne kjeft om det seinere. Vi har ingen høye tanker om kristne, hemmelige organisasjoner for menn som ønsker "personlig utvikling". Yeah, right. Personlig utvikling - er det det man kaller det i disse dager. Nuvel. Vi avsluttet kvelden med "kulturøl" og generell slakt av norsk kulturliv. Mye morsommere enn å delta på resten av programmet...

1 kommentar:

Ghost of Goldwater sa...

Når jeg hører ordet "kultur", griper jeg etter min kalkulator...