Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, juni 13, 2005

Bryan Adams

Aaah.. Vel. Siden VamPus prioriterte å svømme i vin i helgen, for deretter å gjemme seg for dagslys i sengen med Blackadder på DVD og take-away i stedet for å lese seg opp på norsk eventyr, så begynner vi i dag med oppfordringen om Bryan Adams.

Bryan Adams. Mannen som får ordet "comeback" til å høres ut som en trussel. Noen gang lest en plateanmeldelse for Bryan Adams som begynner med eller inneholder ordene "hans lenge etterlengtede oppfølger til.."? Trodde ikke det nei. VamPus har en teori om at langt inne i Amazonas så finnes det en uoppdaget indianerstamme som ved en anledning sneiet innom sivilisasjonen, i form av et skur som fungerte både som nærbutikk, sykehus og barneskole på dagtid og lokal bar på kveldstid. Skjebnen ville ha det til at akkurat i det indianerne skulle til å nærme seg etablissementet, så satte de radioen på full guffe med Bryan Adams. Siden den gang har denne stammen holdt seg på god avstand til det vi ynder å kalle "det siviliserte samfunn".

Hvorfor kom jeg til å tenke på Bryan Adams? Av en eller annen syk grunn så kom jeg på noen episoder under min interrail i Europa for noen år siden. Noen land kan man med rimelig grunn anta at er Bryan Adams-frie soner. Dette gjelder spesielt i land der engelsk ikke er spesielt utbredt, med andre ord Frankrike, Tyskland, Spania m.fl. Så ikke tilfelle. Det viser seg at BAdams (som han visstnok kalles i mørke hjørner av internett) har spilt inn mesteparten av sine "Best of .." på fransk. Og spansk. Faktisk. Så du kan vel forestille deg VamPus sin overraskelse da hun den ene dagen står i en butikk i Paris og hører BAdams dundre ut av høyttalerene på froskemål, og to dager senere høre han serenade i vei på spansk i en skobutikk (sic!) i Madrid. Det finnes med andre ord ingen hjørner av verden som er fri for Bryan Adams, selv ikke her i VamPus Verden. Er det rart man drikker...

Fem ubrukelige ting du ikke ønsket å vite om BAdams, men som du nå må leve med vissheten om i resten av ditt liv:

1. Det kanadiske postvesenet har publisert et minnefrimerke med et bilde av Dronning Elisabeth tatt av BAdams.
2. Du får kjøpt BAdams gitarbok som inkluderer CD'er med backingmusikk. Jippi.
3. Mailinglisten på fansiden har det meget treffende navnet "BADnews".
4. Hans 1999-kalender er fortsatt i salg...som et " must have collectors item"
5. På VamPus sin bursdag i år hadde han konsert i Vigo, i Spania.

Forøvrig er "Summer of '69" partylåt, mens noen burde saksøke han for å ha spilt inn duett med Barbara Streisand.

5 kommentarer:

Hjorthen sa...

Hadde fyren vært et one-hit-wonder og gitt seg etter Reckless og Summer of 69 så kunne vi nesten vært glade i mannen. Men sånt nytter det vel lite å tenke på. En annen, og langt mer kredibel spelukant ved navnet Ryan Adams begynner forresten å bli ganske lei av Badams-vitser under konsertene sine. I Nashville nylig var det en i salen som ropte veldig høyt på Summer of 69 hvorpå Ryan Adams sluttet å spille, gikk ned til mannen og plukket opp tredve dollar fra lommen (som visstnok var billettprisen) og ba ham om å pelle seg ut. Han spilte ike videre før morroklumpen var borte.

Surpomp ja, men kan han bebreides?

Neppe...

VamPus sa...

Kult gjort! Antakeligvis er det en god del fok der ute som faktisk ikke kan forskjellen mellom Ryan og Bryan. Skjønner godt at Ryan er litt fortvilet over det... Men det er jo litt mistenkelig at en rockestjerne går på scenen med penger i lomma.. Kanskje det var planlagt?

Hjorthen sa...

Aha! Konspirasjonsteorier!?!?!

Anonym sa...

Best regards from NY! cameron park refinance mortgage Igloo backpack cooler Related prm.seven.it voip voice over ip colorado auto refinancing Best site incredimail stationery Mcse courses in oxfordshire

Anonym sa...

Enjoyed a lot! http://www.spamfilter4.info/weightlossprogramsthatincludewateraerobics.html