Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, juni 20, 2005

Norwegian Wood

Urk. Ja. VamPus var på Sommerfest med jobben. Nei. VamPus var ikke på jobb fredag. Fortsatt lever hun i total uvisshet om hva hun har gjort for å blamere seg selv i løpet av kvelden... Husker vagt at jeg sto og ropte "Bush er kul" for å holde myggen unna. Blodsugere suger ikke på andre blodsugere..og det virket faktisk!

VamPus var på Norwegian Wood i går og hadde gledet seg til å lese totalslaktet av Roxy Music i dagspressen i dag. Men etter å ha lest anmeldelsene så lurer jeg på om noen av disse journalistene i det hele tatt var tilstede - og dersom de var det, så hadde det kanskje vært en god idè å skru av iPod'en, prøve å bli edru og i hvertfall stikke nesen ut av presseteltet. Her er utdrag fra Aftenpostens anmeldelse: "Men det var likevel størst klasse over Roxy Musics avslutning i badet." Vet ikke helt hva Aftenpostens utskremte mente klaffet i denne totalt forglemmelige konsertopplevelsen. De usedvanlig harry dressene? Den dårlige lyden? Et sceneshow som får en konsert med Kraftwerk til å se ut som en helaften showgalla i technicolour? Da Bryan Ferry for tredje gang forsvant inn i kulissene (der han primært oppholdt seg - også når han sang), virket bandet faktisk mer forbauset enn publikum. VamPus hadde tre teorier om hvorfor han ble borte:

1. Han var ute og dro noen striper "for å komme i gang"
2. Han var ute og varmet opp de to lettkledde danserne som etterhvert prydet scenen
3. Det var han som sendte rundt den jointen som relativt udiskret sivet ut blant publikum.

Jeg heller mot første teori. Akkurat i det Bryan og resten av bandet så ut til å komme ut av dvale så dro de det siste nummeret og gikk av scenen. Tilbake sto et lettere overrasket publikum. Ja. Og så avisenes anmeldere da. Forresten, det kan jo ha vært de som fyrte den jointen. Da kan jo konsertopplevelsen ha fremstått som i "største klasse"..

5 kommentarer:

Anonym sa...

Interessante teorier du hadde der.. Jeg overvar CSN sin konsert på lørdag, og både Stephen Stills og David Crosby hadde hyppige "turer" ut av scenen og inn i kulissene, uten noen åpenbar grunn. Nå vet jeg jo hvorfor.. ;o) Gammel vane er vond å vende, er det ikke det de sier?

Ellers er det vel graden av forventning som avgjør opplevelsen. Er man feks svoren CSN-fan, så syns man det er stort bare de klarer å stavre seg inn på scenen... (Og det VAR magiske øyeblikk under CSN-konserten, bare så det er sagt)

VamPus sa...

Vel, det ER forskjell på CSN og Roxy Music - og så også forventningene. Det mest magiske øyeblikket under Roxy konserten var vel i grunn at gutta klarte å komme seg opp og ned av den bratte trappa til scenen uten synlige skader...

Anonym sa...

Akkurat når det gjelder det med scenetrappa tror jeg Roxy og CSN stiller i samme klasse.. (Eldre herrer over 60 uten tidtaking)

Man skal jo være skikkelig fan for å holde seg alvorlig når Crosby gauler; "Almost cut my hair..it happened just the other day..", med hvalrossbarten og magen hengende nesten ned på knærne. Men det funka for meg, merkelig nok..

Anonym sa...

Wonderful and informative web site. I used information from that site its great. » »

Anonym sa...

Wonderful and informative web site. I used information from that site its great. » »