Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, desember 13, 2006

Den Onde Kantinedamen

VamPus har en teori om at vi har ansatt heksen fra Hans & Grete i kantinen hos oss. For tiden vakler kollegaer rundt i en evig sukkerekstase basert på små skåler med sjokolade, marsipan og mandler som står spredt rundt i lokalene. I tillegg er fat med pepperkaker, makroner og kjeks satt frem, og det er ikke slik at dagens varme måltid er basert på Grete Roede-oppskrifter heller. En bolle med salatblader er satt midt blant de majonesbaserte Denja-påleggene, som for å si at "jada, vi har et sunt alternativ.. dersom du på død og liv må ha det!" Og selv sitter hun der og smiler uskyldig. Heksa.

Til alt overmål virker det som om desember er den store bursdagsmåneden, med påfølgende kakeservering fra bursdagsbarna.

*sukk*

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du har ikke skjønt det ! Damen det snakkes om er åpenbart Den Gode Fe !

Anonym sa...

ikke hør på de som sier du er tjukk, det er bare valpefett. du kan godt unne deg litt søtsaker uten altfor dårlig samvittighet. det blir verre når du blir voksen, nyt mens du kan.

Anonym sa...

Håper ikke du snakker stygt om Astrid!