Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

lørdag, desember 30, 2006

Hvit jul

1. juledag: Du veit hvilken dag det er når tenna føles ut som om de er marinert i sukkerlake før frokost. Den ultimate sofadagen.

2. juledag: Om det var det faktum at VamPus var på Vålenga og akkurat hadde kjøpt Vålenga-kalenderen til støtte for... et eller annet lag.. at hun hørte at øl skulle inntas på Bohemen og ikke La Boheme vites ikke. Men det er skremmende å observere forsofne folk med svømmende blikk i supporterutstyr på 2. juledag. Likeledes så det ut til at gutta på Bohemen synes det var merkelig å se ei dame med hele klær og oppsatt hår på stamstedet deres. Med Vålenga-kalenderen som skjold klarte VamPus å komme seg ut og opp til sine øldrikkende venner på La Boheme.

3. juledag: Mmmm. Middag på Sult. Vin i heimen. Etter hvert besøk av en heller bedugget PM som sovnet etter to glass vin og forlot VamPus syngende på sofaen aleine.

4. juledag: Politisk nørding på QBA. Gjennomgang av surrealistiske endringsforslag til et lite visjonært politisk program med øl, øl og mere øl. Tvilsomt om programmet ble noe bedre av den grunn.

5. juledag: Sjøslag hos Tommy. Venter på bevismate.. *kremt* .. bildene.

Lille nyttårsaften: "Rolig" kveld med vin og venner.

Nyttårsaften: Mer mat og vin og "nå har vi det skikkelig gøy dere" *krampe*

Men alt i alt en hyggelig jul og romjul, om ikke akkurat hvit. Og dere?

7 kommentarer:

Britt M. sa...

Jeg fikk i hvert fall litt hvit jul i heimen da pusekatt kastet seg over isoporinnpakningen til min ultimate julegave (radiostyrt bil).
:)
Godt nyttår!

Anonym sa...

Grei jul her. Litt stress og sånt hører med hos min familie som vanlig. Ellers en flott høytid med mye grønt. Både treet og gresset, hehe.

Anonym sa...

Etter 60 dager med regn i strekk i Bergen, bar det hjem til mine foreldre i Stavanger, uten at det hjalp noe særlig. Regn med andre ord.

Å vestland, vestland...

Godt nyttår!

Anonym sa...

Har lagt på meg fem kilo, har sure oppstøt og er lei av familien min. I kveld venter nok en runde i kanakkas-maratonet som julen er. Oh jul med din skrumplever.

Anonym sa...

bruker du stramme skinnbukser?

Anonym sa...

Vi har hatt hvit jul!
På Lillehammer er det faktisk ganske mye snø nå.

Anonym sa...

Fint og kaldt vær her i Longyearbyen. Nok snø til å kjøre snøscooter også.

Et gnistrende godt nytt år ønsker jeg deg vampus!