Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

torsdag, desember 14, 2006

Edru på Stortingets talerstol?!

Det står i VG at nestformann i FrP, Per Sandberg, hadde drukket en øl og tre akevitt før han gikk på talerstolen under et kveldsmøte i Stortinget på tirsdag.

Prøver de å fortelle oss at de andre vi har hørt fra Stortingets talerstol har vært edru?!

Kanskje de burde ta seg en dram eller to før de gikk opp...

22 kommentarer:

Anonym sa...

Eller som vi sier på KrF's gruppemøter her i huset; "Happs happs så tar vi en snaps!"... eller ikke...

Anonym sa...

Har hørt adskillig værre taler fra Sandberg...

Herodotus sa...

De er som regel beruset av sin egen fortreffelighet, det er helt sikkert.

Yosh sa...

var sandberg uvanlig beruset? jeg merket ingen forskjell fra det ordinære.

Anonym sa...

Hehehe

Anonym sa...

Det er kanskje på tide å døpe om stortinget til snapsetinget.

Jon Leirfall(kvasstunge) var for diskree til å nevne tørste norske politikerkoleger.Tørrstrupekjelleren
(Tostrupkjelleren ) ble ikke benyttet bare av journalister da som nå.

Anonym sa...

Skal sies at det var ganske festlig å se Sandberg gå ned fra podiet... relativ morsom gange på den karen.. Ellers snøvlet han litt i innlegget sitt.. Bare morro at de SPRITER opp debatten litt..

For å være politisk korrekt så var det uansvarlig gjort. Både med tanke på respekt for stortinget og på grunn av signalene...
Men han angrer vel og er noe flau så tror ikke han gjør det igjen..

Anonym sa...

Per Sandberg bør begynne å drikke kvalitetsdrinker. Jeg stemmer for Black Russian.

Anonym sa...

ble lei meg når jeg leste dette. når man taler i norges viktigste fora, hvor norges mest dignifikante personer tar viktige avgjørelser, ja da burde man holde seg for god for flaska.

i utgangspunktet er det få jeg respekterer mer enn stortingsrepresentanter, det må i såfall være røkke og hegnar, men nå må jeg virkelig revurdere.

Anonym sa...

Per Christen Hækkerup, dansk socialdemokratisk politiker og minister,

"Danske udenrigsministre" måtte være fulle en periode for å tåle alle fotnotene dansk utenrikspolitikk.

Anonym sa...

De størrste snikene er de som skjenker og etterpå sladdrer til media

Anonym sa...

Ser ikke helt problemet... Hele FrP er jo noe Anders Lange fant på i fylla, så hvorfor skulle representantene være edru?

Anonym sa...

Eggelikør er barnemat i forhold til himkok

Anonym sa...

Foad og andre - dette er en enkeltsak! Hadde det vært slik at representanter ofte møtte på talerstolen i påvirket tilstand, eller at dette skjedde gjentatte ganger for Sandberg, da hadde det vært et problem å diskutere og en handling å fordømme. Selvsagt er det et overtramp, men - som vanlig - blir saker blåst ut av alle proporsjoner når noen fra FrP er involvert i noe kritikkverdig.

Han har beklaget dette i dag, korsfest heller mannen hvis dette skulle gjenta seg men la ham være i fred nå. Han har blitt sykmeldt pga dette, jeg håper media nå kan la saken være - vi ønsker vel ikke en ny Tønne-sak?

(Og selv om jeg heter Per vil jeg presisere at jeg IKKE er Per Sandberg!)

Anonym sa...

"Akevitt er en nobel drikk, som skal nytes av folket, ved dets valgte representanter" - Ukjent

Anonym sa...

Det er vel en smule overdramatisk å blande Tønne-saken inn i dette??

Anonym sa...

Nei. Tønne-saken var personforfølgelse som førte til selvmord. Selv om denne sakens innhold selvfølgelig er helt forskjellig fra Tønne-saken, så er det faktum at Sandberg er sykmeldt et signal som bør få det til å ringe noen bjeller for verstingene innen media. Det må være grenser for hvor langt man går i å forfølge en person. Jeg sier ikke at media har gått for langt i forhold til Sandberg ennå, jeg bare advarer mot å gjøre det. Det skader ikke å trå litt varsomt, å være litt føre var. For all del, omtal saken, det skulle bare mangle. Men ikke la det gå for langt, ikke la det gå over i personforfølgelse, det er det jeg sier.

Mathias sa...

Jeg er enig med Per i denne saken. Her lager man elefanter av maur. At dette skjer en gang rett før jul, som et enkeltstående tilfelle er ikke noe hisse seg opp over, men skulle det gjenta seg ofte, bør man jo vurdere om dette er et problem.

Anonym sa...

I andre land er det da slett ikke uvanlig at topp-politikere sjekker inn i "rehab" klinikker rett som det er.

Oftere og oftere er det derimot at det skjer etter at de har blitt tatt for noe som bare er løselig relatert til "substance abuse". Så som unge gutter, eller menn av et annet kjønn enn din (preste-)frue.

For ordens skyld, jeg har ingen grunn til å tro at Sandbergs tilfelle dreier seg om noe annet enn

Hvis Sandberg har et alkoholproblem som trenger behandling, så skal han selvsagt få det. Men hvis mannen nå angivelig skal ha blitt så ømskinnet at han ikke tåler å få kjeft i pressen og må sykemeldes, da synes jeg det begynner å lukte av trygdemisbruk.

Anonym sa...

Da jeg en gsng i tiden var bystyrepolitiker i Oslo, hendte det gjentatte ganger at vi tok oss en tur på pub i løpet av bystyremøtet. Selv om vi skulle på talestolen etterpå. Og det gjalt flere partier - dog ikke KrF, som jo bare drikker i skjul!

Anonym sa...

Pr definisjon er det bare venstreekstremister som kan være trygdemisbrukere. VrangPus går som vanlig i baret i sine forsøk på å diskreditere sine politiske motstandere.
Parasitter og snyltere er de som gjennom politisk virke går inn for å tilegne seg andres inntekt eller formue for å berike seg selv, kamuflert som sosialistisk politikk.

Anonym sa...

Jeg fatter ikke at dette skal ha med alkohol å gjøre i det hele tatt. Det er en AP-sådd drittpakke.