Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

torsdag, august 31, 2006

BlogDay06

Det er visst den internasjonale bloggdagen i dag. Vanligvis ville jeg ikke brydd meg, men det gir meg anledning til å anbefale noen blogger som jeg mener fortjener flere lesere. Jeg har lagt til en regel for min egen del - nemlig at bloggene ikke skal være spesielt velkjente fra før av (sorry yndlingene hablog, Drusilla, Liberalist? Javisst!). BlogDay instruksjoner (via GlobalVoices:

1. Find 5 new Blogs that you find interesting

2. Notify the 5 bloggers that you are recommending on them on BlogDay 2006

3. Write a short description of the Blogs and place a a link to the recommended Blogs

4. Post the BlogDay Post (on August 31st) and

5. Add the BlogDay tag using this link:
http://technorati.com/tag/BlogDay2006 and a link to BlogDay web site at http://www.blogday.org

Right. So let's get started!

Jernbanespor - velskrevet, morsom, ærlig og til tider sår blogg.
I Michael Jacksons fotspor - ny- velskrevet fra et område som garantert vil havne i verdens søkelys igjen ved en løsrivelse
byline: Lene Johansen - venninne som sa opp sitt norske statsborgerskap og fant seg selv i USA
Kristine Löwe - venninne og skribent som endelig blogger ordentlig
Femme Fatale - anbefalt av Esquil - morsom, ærlig, velskrevet og sexy

9 kommentarer:

Mamod Hamze sa...

Ramin Jahanbegloo iranske filosof og desident ble satt fri fra Evin fengsel (Skremmende fengsel foe intelektuell mennesker i Theran).

Kent sa...

trodde vi hadde en utalt og uskreven avtale jeg? Først dagsavisen, så dette. Jeg begynner nesten å mistenke at du ikke er betatt av meg lengre.

Erik sa...

Kan noen gi John T. en bokavtale? For samfunnets beste burde han tvinges til å skrive bok.

Ted sa...

Hmm... skulle ønske jeg sto på den listen din.
skull trengt flere besøk på siden.
eller jeg kanskje burde ta meg litt sammen og skrive litt mere seriøst...
Men men.
Kos at du var på Barfly en tur i sommer. du virket litt flau for at jeg kjente deg igjen. hehe
men men. hatt en bra sommer ellers?
jeg har hatt det både bra og dårlig. Krangel på kjærlighets fronten (håpløst) men en veldig bra ting er at jeg har gått over fra AUF til UH ;) det er det beste jeg har gjot på lenge. Og jeg ble tatt imot med åpne armer.
Puss o Kram Ted

Cassanders sa...

Gjør et siste forsøk på å få deg oppmerksom på (og linke til) "Butterflies and wheels". http://www.butterfliesandwheels.com/
Ophelia Benson tenker klart og skriver poengtert og tidvis glitrende om viktige saker (Notes and Comments). Hun velger sine kilder med rimelig stor omhu. Jeg går ut fra at det ikke er et minus at hun er kvinne og tidvis rasende morsom. Se f.eks hennes "dekonstruksjon av postmodernistene i "Fashionable Dictionary" og hennes øvelser i demagogi i "Woolly-Thinking Rhetoric" (under Amusements).

Esquil sa...

O lykke! Nå kan jeg sitere deg på "Esquil - morsom, ærlig, velskrevet og sexy".

VamPus sa...

Kent - damn, ass.. Trodde ikke du var innom her lenger, så jeg kunne snike inn noen up-and-coming, ikke bare snakke om The King hele tiden.
Ted: Welcome to the dark side :-) Mja, kanskje ikke flau, men blir bare litt overrasket over å faktisk bli kjent igjen - men hyggelig var det!
Cassanders: takk for påminnelsen. Nå er vel de strengt tatt ikke ne blogg? Dessuten ville jeg dra frem norske i denne omgang.

Femme Fatale sa...

Takker og bukker! "Morsom, ærlig, velskrevet og sexy" : Endelig føler Femme Fatale seg forstått :-)

Nissemann sa...

Hei Vampus. Takk for mailen. Jeg skjønner selvfølgelig at du bare kunne nevne fem blogger på den Internasjonale Bloggdagen. Jeg er ikke lei meg. Klart de andre trengte oppmerksomheten mer enn meg. Men, som du skriver, jeg lever i håpet om neste Internasjonale Bloggdag. Hilsen Nissemann