Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, august 08, 2006

Touchdown

Er hjemme i 6 timer før jeg drar til en konferanse i Stockholm, og deretter rett til Nicaragua for å holde kurs for det konservative partiet i landet. Puh!

Heldigvis viser verden seg å være i sedvanlig maktbalanse med skrikende unger på fly og tog, samt at BA har mistet ryggsekken et sted mellom Kampala-London-Oslo. Har snart inntrykk av at den sekken har vært på flere spennende steder enn meg og håper at en vennlig sjel setter på et klistremerke dersom den har vært innom Kualalumpur på veien hjem. Sekken til reisefølget, som ble sjekket inn samtidig, kom selvsagt frem *sukk*

11 kommentarer:

D-Man sa...

Etter å ha startet jorda rundt-ekspedisjon i Nairobi på et bordell i ghettoen, kan jeg trygt anbefale Kuala Lumpur.

Anonym sa...

Hva for noen slags kurs er det dere holder, egentlig? I regi av hvem?

Hilsen undrende lille meg

Herodotus sa...

Arbeta jävlar, i graven får ni vila!

Ronny K sa...

Høire holde kurs i Nicaragua? I hvordan skrumpe mest mulig på meningsmålingene før valget? Og holde seg der etterpå?

Skadefryd er den eneste sanne glede.

Sandinista!

Anonym sa...

Hvorfor er det krig i Libanon?

chris sa...

Du skal være jævlig glad for at du har sluppet unna Graff og Gaarder opplegget her hjemme. Enjoy!

Nimroder sa...

Slit å være på farten hele tiden?
Hadde gjerne blitt med, skjer jo ingenting i Oslo for tiden...

Nagel sa...

Fra politisk blogg med spennende perspektiver til reisedagbok for spesielt interesserte?

Før leste jeg daglig VamPus' Verden med stor interesse. Innleggene skapte harme, latter, melankoli og interesse. Dessverre later det til at stadig mer av det som publiseres her, bærer preg av å være en dagbok for en krets av bekjente.

Særlig de totalt uinteressante reiseskildringene bryter med den tidligere humoristiske og treffende stilen VamPus var kjent for. Er VamPus død og erstattet av et SV-medlem som forsøker å kjede oss ihjel, eller tar hennes kreative evner bare en pause mens hennes legeme reiser verden over?

Dette er ikke ment som en dommedagsprofeti over staten VamPus, men turde tas imot som velment og (forhåpentligvis) konstruktiv kritikk.

Anonym sa...

"Dessverre later det til at stadig mer av det som publiseres her, bærer preg av å være en dagbok for en krets av bekjente."

Eureka! Hun er blitt en seldiggende bloggprinsesse, en klikkleder for de urbane, dekadente, Høyrevridde, selvoppnevnte (eller -oppfattede) "eliter".

Velkommen etter...

Anonym sa...

Selvdiggende. Hun har sikkert et uproblematisk, ufanatisk forhold til seler...

Nagel sa...

Nå er det betydelig forskjell på å skrive for en krets som har samme interesser eller politisk standpunkt, og for en krets av bekjente. Førstnevnte kan være benfremt fornuftig, sistnevnte gjør bloggen kjedelig for alle andre enn de som var med på forrige nachspiel.