Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

fredag, august 25, 2006

Småbrukere hyller Hizbollah

Det er alltid rørende når ulike organisasjoner engasjerer seg i krig og fred og sånn. Som Norsk Bonde- og Småbrukarlag. De har deltatt i en internasjonal solidaritetsdelegasjon som har vært i Libanon, og delegasjonen hyller «den modige nasjonale motstanden, ledet av Hizbollah (...)».

Delegaten Kari Kobberød Brustad betrakter ikke Hizbollahs som en terroraksjonsgruppe.
- Det er noen geriljafolk der, men Hizbollah er veldig sosialt engasjert og driver skoler og sykehus, sier hun. Vår venninne mener dessuten ikke at det egentlig var en krig, men "heller en massakre."

Med sånne folk, er det rart det er krig i verden? Man får jo nesten lyst til å gripe til våpen selv?

Først sett hos hablog.

8 kommentarer:

Tomas sa...

Ja, klart de driver sosialt arbeid, så vestens nyttige medieidioter skal bite på og gi dem et godt ansikt, fordi Israel er onde og sånt. Men media forteller aldri om at de under skolene har bomberom hvor de kan hjemme seg bak sivile.

på VGnett er det en artikkel om dem, og at de gir penger til krigsrammede: http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=127746

Jeg mistenker at dette er for å få økt støtte i Libanon og svekke landets regjering ytterligere, og få hjelp fra sivile når styrkene kommer for å avvæpne dem. I tillegg er det jo beleielig for norske journalister, som stort sett er ganske røde.

VamPus sa...

Jeg synes egentlig det er mest morsomt at de deler ut DOLLAR...

JK sa...

Nja. Penger lukter jo ikke, som gamle Formann Mao sa.

Helge Samuelsen sa...

"...noen geriljafolk..." blant Hizbollah er det samme som å si at Israel slapp "...noen klasebomber...".

Anonym sa...

Hizbollah "Guds Hær"er en religiøs arme/hær. Målet for dem er godt kjent!
Dem driver skoler, sykehus og veldedig arbeid. Flott ikke sant??
Jeg blir skremt av slikt. Hvis dem var en veldedig organisasjon hadde jeg ikke noe problem, men en ekstrem religiør hær?? Det er skremmende for meg at venstresiden ikke ser problemet. En slik bevegelse trenger folket støtte, hva bedre enn å bruke folket som en gissel ved å fortrenge staten Libanon? Kan Kristne bruke de samme skolene? Hva med sunni-muslimer vil dem være trygge der? Hva med drusere? Venstresiden i Norge er mot private sukehus og skoler i Norge, de mener at dette er en offentlig oppgave. Men dem støtter Hizbollah og appluderer for at dem driver private skoler og sykehus?? Hvilke midler har Hizbollah til å drive slikt arbeid? Har Hizbollah betalt skatt av alle dollar dem motar fra Iran? Er det ingen på venstresiden som ser faren med en slik stat i staten?? Husker dem ikke borgerkrigen? Hvor er logikken??

Digger Vampus

Anonym sa...

I didnt find thing that i need... :-(
[url=http://msn.com]msn[/url]

Anonym sa...

Buy [URL= http://mtsu32.mtsu.edu:11263/_disc2/00000193.htm#cialis]cialis[/URL] online

http://mtsu32.mtsu.edu:11263/_disc2/00000194.htm#levitra

Anonym sa...

Buy [URL= http://mtsu32.mtsu.edu:11263/_disc2/00000194.htm#levitra]cialis[/URL] online

http://mtsu32.mtsu.edu:11263/_disc2/00000195.htm#soma