Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, august 22, 2006

Rubber Soul

Etter å ha følt seg utelatt av det gode selskap siden Live 8-konserten mot fattigdom i fjor, kan sånne som VamPus endelig smykke seg med et gummiarmbånd det står noe fornuftig på. I en merkelig anti-kapitalistisk ånd har Adam Smith Institute bestemt seg for å gi bort armbånd med påskriften "I buy goods from poorer countries" - gratis. Send dem en mail med adresse, og høstens hotteste accesoir er på vei til din postkasse før du vet ordet av det. Til støtte for frihandel, selvsagt.

Bare sånn at det er sagt - VamPus lo ikke i det hele tatt da det ble avslørt at "Make poverty history"-armbåndene var produsert av slavearbeidere på kinesiske fabrikker. Og inntekten av de andre latterli.. ehm.. fine armbåndene folk går rundt med har sikkert gått uavkortet til gode formål og ikke til piratprodusenter som snodde seg på lettlurte politisk korrekte "rubber souls" - eller sosialdemokrater som de vel også kalles. Jada. Armbåndene er utbredt i Høyre også.

3 kommentarer:

Helge Samuelsen sa...

Ah, men dette er jo reklame, så det er i meget god kapitalistisk ånd!

;O)

XerxesX sa...

Og Arbeit Macht Frei kommer snart i samme serie. For en haan mot fare trade og andre idealister. Rubber soul, plastic brain.

andyq sa...

De hadde ikke armbånd igjen da jeg bestilte, men de skulle sende så fort de fikk inn flere.
Naturlig nok var det stor pågang.