Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, august 14, 2006

Hvordan få en mann

Hvordan få en mann i latin-amerika - samtale over lunsjen:

Gonzales (Colombia): My name is Gonzales Antonio, after the saint Antonio.

Ingrid (El Salvador): St. Antonio is also the saint for love, so if you want a boyfriend VamPus, you just turn St. Antonio upside down until you have one.

Gonzales: Or you can just call me and I will hook you up with someone.

32 kommentarer:

Anonym sa...

-*urkh*-

Iversen sa...

Ole er ledig! Du må bare kjempe av Storrusten først.

Elisabeth Ice Cream sa...

Iversen, du er OND!

Cubaneren sa...

gud oppfant orgasmen slik at latinos skal vite når de skal slutte!!

Anonym sa...

VAAAAAMPUUUUUUUUUS!!!!! Agurktiden er over. No må du komme heimatt å kommentere det som skjer. La Antonio være Antonio

Writer'n sa...

I mangel på noe annet å fordrive tiden med bringer jeg her linken til den absolutt mest intelligente underskriftsaksjonen jeg til dags dato har sett publisert i media som krever IQ over 60 for å kunne beherskes.
Les og gråt, eller følg guttene til en dyr psykiater:

http://www.venneravamerika.no/underskrift.html

Herodotus sa...

Skjønner ikke at det skal hjelpe å snu denne Antonio på hodet. Det hjelper mot besvimelse men som sjekketriks?? Ellers må jeg tenke på et berømt Arne Anka sitat: "Det mest sexy hun har opplevd var at en chilener blunket til'a på en solidaritetskonsert". (Det var den tiden man var solidarisk med chilenere og ikke eksilkubanere og contras). Skal De ikke vende hjem snart?

xyan sa...

Hva har du i mot takknemlighet a vraitærn?

Anonym sa...

Heeeii VamPus!! Hva i verden for en vinsort du har lesket i deg? Mugg på osten kanskje eller bare dagen derpå etter em romantisk kveld med han der Antonio?!

Mvh tse tse fluen som i likhet med flere andre har ventet på å høre noe fra din kant av verden.

Plus Ultra sa...

writern, lag en egen blogg som du kan ødelegge!

Oh, du har en blogg, hvor da????????

Helge Samuelsen sa...

Vampus, pass deg for de stygge mennene!

(du vet hva jeg mener)

Ellers ender det opp med at du får en slik:

http://www.youtube.com/watch?v=UoMdwLelmRY&search=kids

Writer'n sa...

Jeg har forresten vært på reise i Øst-Blokken i sommer. Jeg har sittet i Stalins kommandovogn, plasket i hans SPA, og studert hvordan amerikansk (u)kultur mer og mer forsøpler verden. Og dere da? Tuslet rundt og lett etter noen som kan underskrive et snørrvått og underdanig brev til Bush?

Hva jeg gjorde i Østblokken kan dere se bilder av og lese om på hjemmesida mi.

Plus Ultra sa...

I Norge idag, går det rundt personer som vet så mye. De er så bredfull av erfaring og kunnskap at de bare så vidt klarer å gå på to ben på moder jord. Ja , de rent svever rundt i en kjøtkake-euforisme av dyktighet, og dedikerer alt de ikke liker for "Amerikansk" - hva nå det er.

Rent ut så jeg skal slutte å tenke selv, gitt. For det gjør nemlig den nevnte gjeng fra den såkalte venstre-siden i norsk politikk for oss. De gjør det så mye bedre enn alle andre, at vi dumme, stupide individer ikke skjønner hvorfor Norge som land ikke eksporterer disse selvgestaltede ny-koryff-rytterne i buss-laster ned til krisen i Libanon og Israel, ja , rett og slett kjøre de ned der slik at de kan løse krisen. For de har jo svaret.. Glem olje, eksporter intelektuelle typer istedenfor....

Siste skudd på stammen er Writern:
Hjartet mitt hjallar, for Writern har ballar, ode til smukkasen som danderer forsiden sin i skinn - er det bare meg, eller er det "amerikansk"?? heh:-) Dette var dagsagurk, fersk.

Plus Ultra sa...

Forøvrig, ikke værst side, writern..:-)

VamPus sa...

Ole?

Writer'n sa...

plus_ultra: Hvis du finner ut HVA jeg støtter hodet mot på det bildet du referere til får du en ekstra opplevelse..en ny dimensjon i lesingen av bildet. hehe

Si meg har Vampus slutta å blogge, og begynt å misjonere "live"?

Ikke Ole sa...

Nei, hun dukket jo nettopp opp - og sensurerte i samme slengen et kritisk innlegg jeg skrev mot vernede infamister som Plus Ultra..

Writer'n sa...

Ikke ole: hmm..Hun har jo vært på demokratiseringskurs..eller misjonering i Nicaragua.

Du vet jo hvor lettpåvirkelig hun er...tsk

Ikke Ole sa...

Var det nicaraguanske konservative partiet hun skulle skolere, og de er jo totalt anti-Sandinista og styggedommen selv.

De sendte for øvrig noen representanter til Høyres landsmøte i år, men fikk svært lite med seg av verbalt innhold, da de knapt kunne kommunisere på noe annet språk enn spansk.

Språklig konservative også, altså..

Selv er jeg bare misunnelig på VamPus for at hun fikk en betalt tur til Nicaragua, og lurer på hvilken slags konsultativ status eller tilhørighet hun har, som kan få slike lukrative oppdrag og CV-krydderier.....

Plus Ultra sa...

writern, ikke eriger meg...og nei, ole er det ikke! ymf..

Writer'n sa...

plus_ultra: Korrekt. Bra jobba!

ikke ole: Her har jeg noen forslag..men.

Iversen sa...

VamPus: Du følger ikke med i tiden, Ole er det heteste manneobjektet på Guds gode jord pr. nå.

Mysjkin sa...

Ole? Hvem er Ole? Er det bare internt greier dette her?

Plus Ultra sa...

Ole's nye bokprosjekt for året:
Hvem er verdens deiligste, og hvorfor jeg er det....

Anonym sa...

Du plus ultra Ole. Han bondetukt har en fin side med damer i som deilige deg kunne ha kikket i. Du og damene hadde vært en sexy ide.
Mvh tse tse fluen.

Plus Ultra sa...

Beklager tse tse, outert er jeg ikke...

cubaneren sa...

tse tse, tror det surkler i huet ditt...:-)

Og P U , heh, tror ditt innlegg kan misforståes dit hen at du er littegranne skjev, heh, noe jeg vet du ikke er, så , ville bare si ifra...heheheheh, prehhhehehhe..

Anonym sa...

"Vernede infamister" - finn på noe bedre da - misantrope høvding..

VamPus sa...

ikke Ole (men kanskje AE?): Jeg sletter stort sett rene personangrep og spekulasjoner - kritikk som finnes et snev av snert i får stort sett stå, uansett hvor uartikulert det måtte fremmes.

Men du som er så opplyst: Forklar meg gjerne hvorfor Partido Conservador er ondskapen selv, spesielt siden de tydeligvis settes opp mot de "hyggelige" sandinistene...

Ikke Ole, ikke "AE" sa...

Det skulle jeg gjerne forklart deg, men det vil ta litt vel mye plass.

Hvis du mener Sandinistene er ondskapen selv, og at de konservative eliter i Nicaragua er fantastiske og uskyldsrene, er du nok uansett "too far gone". Men mulig Partido Conservator er en forbedring av tidligere konservative eliter i Nicaragua. Det vet jeg foreløpig ikke nok om, men du vil vel opplyse oss bedre om dette i nær fremtid.. ?

Ville jo vært lite bra om du skrev så mye om Uganda, og fint lite om Nicaraguansk politikk.

Og til anonym: Det finnes definitivt vernede infamister i VamPus' krets. VamPus er klikkmenneske. Har du ikke skjønt DET ennå.. ?

Ikke Ole, ikke "ae" sa...

Vent litt, du sletter spekulasjoner?

Hva med disse to Ole og "AE" som du selv spekulerer i da? Er spekulasjoner ok så lenge du selv kommer med dem, men ikke når andre gjør det?

Se deg litt i speilet, o store klikkdronning for de urbane, dekadente Høyrevridde "eliter"

Anonym sa...

Plus Ultra? Høres ut som et damebind mener nå jeg. Muligens jeg har misforstått her, jeg trodde du var en mann siden du sa deilige Ole pluss at den siden jeg refererte til var fullt av babes. Hvem er hvilket kjønn? Eller er Plus Ultra ei dame?

Hilsen tse tse fluen som tror noen er tran-seksuell her, hehehe. Lol!