Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, august 21, 2006

VamPus i bokform

Har du barn på ungdomsskolen så skal du ikke se bort i fra at VamPus har klekket ut en ond plan for å korrumpere deres sarte barnesinn. I disse dager deles det ut tusenvis av bøker fra foreningen Les! der VamPus har bidratt med to tekster:
Cowboyer, indianere og... kondomer!
Den Onde Feen

Begge basert på sanne historier. Selvsagt.

4 kommentarer:

Britt M. sa...

Heller deg enn Paris Hilton, John Arne Riise og Aylar!

VrangPus sa...

Når det først skal korrumperes, så bør det gjøres av kvalifiserte manipulatører. All ære til de som lot seg bestikke av VamPus.

Selv synes jeg begge tekstene er utrolig bra og forstår ikke hva som kan være så korrumperende med dem, men det beviser vel bare at jeg allerede er korrumpert to da bone. Yo'mPus!

Esquil sa...

gratulerer! (& touché)

tekstene er bra, ja!

Akademikeren sa...

Angående den onde feen, er vel liberalisten Vampus enig i at det for en stor del er hennes personlige ansvar, i lys av det berømte Vampuske forbruk av flytende stimuli?

Som Tuppen sier hver gang Fredrik får bank av Kaptein Vom: "det var hans egen skyld, Frøken Spjåk".