Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

søndag, august 27, 2006

Konverteringer

VamPus har vanligvis mest problemer med å konvertere valuta, men med litt hjelp fra Den Hellige Jihadbrigaden har hun fått øynene opp for konvertering på gamlemåten. Fra hablog:
Gutta i Den Hellige Jihadbrigaden (som ikke må forveksles med Jihadbrigaden, Brigaden for Hellig Jihad, eller Helligbrigadene for Fritt Jihad) har visst svært gode overtalelsesevner.
Splitters! Anyway. De to Fox News-journalistene, Steve Centanni og Olaf Wiig, unnslapp henrettelse og ble sluppet fri fra Den Hellige Jihadbrigadens fangenskap etter at de konverterte til islam. Den palestinske terroristgruppen delte ikke bare Al Capones slagord "You get more with a smile and a gun than you get with just a smile". De følger jo også i Olav den helliges fotspor:
Noen steder var det problematisk å kristne folket, mens de fleste steder gikk det greit. Snorre Sturlason forteller historier om folk som ble drept eller lemlestet når de nektet å oppta den nye troen.
Så hvis ikke Jonas Gahr Støre forsinker dem med en forstyrrende dialog, så kan det jo hende at dette blir et sivilisert, demokratisk område om.. tja, sånn ca. 1000 år?

3 kommentarer:

drakon sa...

Ett tankekors er at om 1000 år er disse jihadistene blitt helgengjort på samme linje som Olav Den Hellige.

Vi har allerede idolisert og romantisert romerne, romerrike og Julius Caesar.
Hva var egentlig romerne og Caesar?
Tja, brutale slavedrivere som la under seg den klassiske verden på svært brutalt vis.
Og Caesar selv?
I ett moderne syn var han en fascistdiktator som ikke skydde noen midler.

Også du da, Brutus...

VamPus sa...

Ehm. Vel, akkurat DET ser det jo ut til at vi ikke trenger å vente 1000 år på...

Yosh sa...

i den grad målet er verden/samfunnet hvor det arabiske kalifatet var på sitt største snakker vi vel 800-tallet heller enn 1000-tallet. man kan dog også trekke det "helt til" 1200-tallet til rett før Djengis Kahn knuste Bagdad, og gitt araberne fra da av inntrykket om at "alt var bedre før".

og tross alt, jo lenger tida har gått, jo mer slør - og mindre frihet har kvinnene fått, og det må jo være en bra ting. ^^