Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, august 22, 2006

Djupedal tilbake

Endelig er kunnskapsminister Øystein Kåre Djupedal tilbake i rampelyset. Trodde nesten VamPus måtte blogge om USA og Cuba resten av sin virtuelle levetid, men ministeren er jo en Muse for en blåblogger! Overlater til leserne å avgjøre om han er vår tids Melpomene eller Thalia. Han begynte med å si:
– Altså, jeg mener rett og slett at det er et forfeila syn på barneoppdragelse å tro at foreldrene er de beste til å oppdra barn.

Men et eller annet sted mellom barnehagen og barneskolen blir foreldre med ett noe mer sentrale i barnas hverdag. Nylig avfeide han SVs løfte om gratis skolemat ved å si at foreldrene fikk ta ansvar for maten til ungene. Og nå mener han jammen at foreldre må engasjere seg mer i barnas skolehverdag, eller foreldretrakassering, som det visstnok også heter.

Nå venter vi bare på at foreldre og elever skal få bestemme hvilke skoler de skal gå på gjennom fritt skolevalg og frislipp av friskoler. Kanskje han ikke er så verst allikevel? Eller på en annen side...

3 kommentarer:

ramsalt sa...

Jeg merket meg forsiden på VG i dag. "Velferdsbombe fra regjeringen: Dobbler sosialstøtten"

Dagen er grønn og rød. Og den smaker ikke som et surt epple i det hele tatt.

geirronimo sa...

Djupedal er som et godstog fylt opp av ubrukelige gjenstander på vill og ukontrollerbar fart inn i - ja - vår fremtid - dessverre.

Forskjellen mellom de rike og personer i regjering? De rike betaler for det selv...

Djupedal med sin "..barnehager er istand til å oppdra barn bedre enn foreldre.." - er helt på topp med Jaglands "Bongo fra Kongo" - i beste sendetid - går rett og slett ikke ann..

VamPus sa...

Ramsalt: merker at migreneanfallene mine kommer oftere og oftere med denne regjeringer...