Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

lørdag, august 19, 2006

Pøkk med comments

Ser ut til at det er noe pøkk med comments-funksjonen på blogger for tiden. Det synes ikke at det er kommentarer under innleggene, men dersom man trykker på linken "0 comments" så viser det seg at det er noe der allikevel. Typisk. Spesielt når man da har innført nytt kommentarregime.

4 kommentarer:

Rambukk sa...

Tull og tøys, nullen stemte, den. Ikke nå lenger...

seilern sa...

Tallene ser riktige ut for meg. Men jeg har også tidligere lagt merke til at det ikke alltid vises riktig tall, men det har sikkert noe med oppdatering mellom de forskjellige serverne som inngår i drftsopplegget for BlogSpot.

VrangPus sa...

Pøkk? Er det et ord? Tydeligvis. Det kan uttrykkes med norske bokstaver, og det er heller ikke vanskelig å uttale. Det har også en eller flere betydninger:

"Pøkk er et uttrykk alternativt til "ingenting". Istedet for å si "ingenting", kan du variere ordbruken og istedet si "ikke en pøkk". Samtidig er "pøkk" et OK skjellsord uten særlig dybde som selv de med lav smerteterskel burde tåle." (fra tragisk.com via Google)

pst sa...

Uttrykket "Pøkk" kommer fra slutten av 80 tallet. Det er ett narkouttrykk og betyr det samme som bøff, dritt, dårlig, elendig osv. Etymologisk kan man si at det kommer av at det flommet over av såkalt "pøkk marock" (på 80 tallet) som var en hasjype av suspekt og elendig kvalitet. Ordet "pøkk" kommer av at denne hasjen kom i blokker som lignet på hockypucker.