Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, august 21, 2006

Kymrer

Å gå på kino skal vise seg å være en vanskelig ting. Vi skulle se det sosialrealistiske dramet "Miami Vice" på Soria Moria i går, men etter reklamen gikk skjermen i svart. Personalet så ut til å ha fått serviceopplæring samme sted som SAS-personell: ingen informasjon ble gitt, publikum sitter i mørket og venter, til slutt blir forestillingen avlyst. Men vi fikk penga tilbake.

Billettpengene ble brukt på et glass drikke på Soria Moria, hvor Fru Otters klapper seg på sin struttende mage der Otters Jr. ligger og venter. Hun har bare litt kymrer, sier hun, altså jukseveer. Så i dag kom Otters jr. til verden og VamPus gratulerer så mye før hun går i dekning på ukjent adresse i tilfelle noen skal ha barnevakt. Den stolte far sier at alt står bra til med han.

4 kommentarer:

VrangPus sa...

Gratulerer til alle involverte i svangerskapet - og lykke til med de neste .. 18? 20? 25? årene.

Men det var egentlig SAS jeg hadde tenkt å skrive om. De gir så visst informasjon! Alle som står i kø foran billettlukene på OSL - noen i flere timer - får den samme beskjeden: "Vi vet ikke om flyet kommer til å gå - det kommer an på været. Før vi vet noe mer, booker vi ikke om." Vel, så har man da hatt noe å gjøre i _de_ 3 timene.

Hvis OSL skal være en "stille flyplass", så må man ta konsekvensene av det og hviske beskjedene til hver enkelt.

Massekommunikasjon via info.tavler og høyttalere, det hever vi oss tross alt over her i nord. Helst skulle man ha brukt brevpost.

legen sa...

Det heter "kynnere", og ikke "kymrer". Hyggelig å bidra litt med folkeopplysning.

Ghost of Goldwater sa...

Det var da pokker som folk yngler nå for tiden... jaja, i det minste har jeg noen å undervise/torturere også i fremtiden. Muahahahaha!

Knut Albert sa...

Jeg kunne sagt mye stygt om SAS, men jeg opplever faktisk at systemet deres med SMS ved forsinkelser er svært nyttig. Mer nyttig enn bruk av høyttalere som bare plager de som skal med andre fly. Men det krever jo at kunden gjør litt også, som å registrere seg.