Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

fredag, august 04, 2006

Hemmelig sjekketriks

Man skal lære noe nytt hver dag, men dette tipset er til gutta. Litt fordi at VamPus jo er en vennlig sjel som ønsker å hjelpe, og litt fordi det antakeligvis ikke funker for jentene. Dette er et sjekketriks som brukes av de avanserte som beveger seg naturlig i alle slags miljøer. Ett ord: faghags. Kvinner med homofile venner. Kvinner som blir med på homsebar. Kvinner som sitter alene og kjeder seg fordi de(n) homofile vennen(e) mingler i baren. Kvinner som er sugne på oppmerksomhet.

En venn av VamPus følgende observasjon på en av homsebar i Oslo: Et par stilige svenske gutter kommer inn på homsebaren med det som ser ut til å være ett mål - sjekke damene som er forlatt av sine respektive venner, og som ikke forventer, men higer etter oppmerksomhet. Dette lite brukte men, etter sigende, akk så vellykkede trikset er enkelt - gå bort og si at du også har en venn som hadde andre interesser og at det kunne vært ok å ha noen å snakke med. Faghagsene er (visstnok) oppegående, liberale, selvstendige sjeler som blir lykkelige over å få noen som vil snakke med dem der de sitter og blomstrer. Og det beste av alt: i et rom fylt til randen av festglade menn, så er du allikevel uten særlig konkurranse.

Så til gutta: VamPus' Verden - her får du triksa du trenger. Til jentene: se opp for heterofile gutter som spanderer drinker på homsebarer. Og andre barer...

22 kommentarer:

Princess sa...

aner jeg et ørlite ønske om å bli utsatt for nevnte sjekketriks?

John T sa...

Og til homofile gutter: Se opp for et lass av heterofile på fittejakt på Naken.

Gjør klar til Operasjon Reorientering.

Elise sa...

Faghags synes jeg er et lite flatterende uttrykk. Fruit flies, derimot... Mye søtere.

Tonje sa...

Dette var utaktisk av deg, syns jeg. Skal man ikke få være i fred på homseklubb en gang nå da.. ;)

Grimbrand sa...

Sjekking trenger ikke være spesielt avansert, glimt i øyet hjelper ofte. Grimbrand ble stående å gape da kompisen, med nevnte glimt i øye, fikk napp med følgende replikk: "Du var da usedvanlig stygg, men jeg liker skoa dine, blir'u med hjem?"

Nessie sa...

"Faghag" er ikke alltid noen hedersbetegnelse, nei ;)

På Castro kunne jeg en gang observere en fyr som eglet seg innpå en jentegjeng på dansegulvet, til stor irritasjon for dem da de med all tydlighet hadde valgt sted for å nettopp slippe å bli sjekket opp. Meget underholdende (for meg).

Til de heterofile guttene som ikke er redde for å flørte litt med homser; her er uante muligheter for gratis drinker.

Fashion.Faux.Pas sa...

Elise; om du har bodd i et land der det florerer av fruktfluer så forbinder du det IKKE med noe koselig. Trust me! Faghags er jo litt morsomt da.

Anonym sa...

Vampus - nå må du se å få gifta deg. Jeg sjekker deg opp på homsebar så snart du returnerer fra Uganda eller hvor du nå befinner deg. Inntil da holder jeg hus hos de hetrofile

Anonym sa...

Her er noen venner av deg vampus: Alexis de Tocqueville Institution

XerxesX sa...

Var det virkelig ingen som så en dop-voldtekt i det her ?

Er det uskyld eller er det syfilis på hjernene unger ?

XerxesX sa...

Her er avslutningen.

"Til jentene: se opp for heterofile gutter som spanderer drinker på homsebarer. Og andre barer..."

Jepp !

Enten:

Forbrukere og arbeidende, studerende oppegående mennesker ER drit-treige i nøtta.

Eller:

Fjone-folket gir rett og slett faen. Alle de daglige "oppgavene" rettferdiggjør hjerne-offeret.
( Reklame i huet er spenn på bok ).
ENJOY CAPITALISM
from Bygdøy to Beirut........

Cubaneren sa...

To sjekkelinjer som jeg aldri, aldri ville trod slo til:

- Puler du?, og
- Er du en svelger?

:-)

Nessie sa...

..ikke glem selveste ur-klassikeren:

-aktiv eller passiv?

bengt sa...

jeg skal bli fag-hag når jeg blir stor. :p

fabelfisk sa...

Hm.. Og etter hvert som trikset blir mer velkjent, strømmer både heterofile gutter og jenter til homsebarene. Til slutt må homsene dra et annet sted, for de er så lei av å bli avvist av heterofile gutter. Eller kanskje blir baren til slutt verdens kuleste, hippeste og frieste bare der alle sjekker opp alle og alle har det gøy og drinkene flyter og det er nesten som i en amerikansk film fra 90-tallet :)

PS: Oppfordrer alle til å se ut på den eksepsjonelt nydelige kveldshimmelen i kveld!

Elvis Bling Laden sa...

Shit, Vampus. Du høres ut som meg når jeg var en.. nitten tjue(?). Andreetage på Enka, den gangen det lå i Carl Johan. Det var en jævlig bra bar, med en fantastisk bartender som flørta med alle, uavhengig av kjønn, legning eller alder.

- O. sa...

Laden: Og hvilket kjønn hadde bartenderen selv, da? Ikke godt å si, kanskje...;-)

Elvis Bling Laden sa...

Nei, det var jo en mann. Det er jo stort sett relativt segregert uteliv på dissa plassene. Dette var altså en bar for herrer. Også var det noen venninner innom av og til. Det var kameraforbud, husker jeg. Jeg veit ikke om det er det på homoplassene lenger? Det var morsomt. Mye kjendiser der inne også, husker jeg, men selvfølgelig ingen jeg kan fortelle om. Men kategorisk IKKE de du skulle tro.

Unntatt bildet av Jan Simonsen som hang på veggen, da. I gapestokk. (men dette må da ha vært på et seinere tidspunkt? Jeg husker ikke helt)Jeg var veldig forundra over at det ikke var skriving og sånnt om det, men det henger vel sammen med at pressa er såpass høflig på sånne plasser? Det virkelig rare er at ingen skreiv om det når Simonsen blei kasta ut av FRP og alt det hælvete der var.

Simonsen var jo fæl og alt sånt, selvfølgelig, men ingen kan nekte på at han jo faktisk ER litt kulere enn siv?

Anonym sa...

bengt, det går ikke, da du allerede er fag!!!

Anonym sa...

You have an outstanding good and well structured site. I enjoyed browsing through it Bedroom set with bookcase headboard access dsl Digital paper printing Eczema allergy treatment international travel Soccer cup experienced bextra lawyer pornstar casting couch tappahannock dental insurance Latinas sex free sample clips evista form castleton on hudson dental insurance great plains student loan consolidation wi32 cheapest health dental insurance us Hazard dental insurance

Anonym sa...

Very nice site! Kansas city stars hockey tanya james hardcore eyeglasses discounts eyetx Police detector speed radar

Anonym sa...

Where did you find it? Interesting read » » »