Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, august 28, 2006

Ny blogg

Det jobbes med å få opp en ny blogg som vil konsentrere seg om nyheter, politikk, artikler og kommentarer oppsummert. VamPus' Verden består av mer enn dette og ønsker å ta tilbake sin gamle profil hvor politikk riktignok er en del av det hele - men hva er vel livet uten vin, sko, nachspiel og Pusedyr? Kjedelig, for å nevne noe, og ikke så lite irriterende i tillegg.

VamPus' LinkVerden blir forøvrig å finne på wordpressplattformen. Som om det skulle gjøre noen forskjell på VamPus' langt fremskredne teknologiske inkompetanse...

Hint, tips, linker sendes som vanlig til vampus ætt gmail.com .

2 kommentarer:

klypa sa...

Er det nå man, med sine lenker, skal vise hva slags interesse man egentlig har for Vampus? -liker man drømmen om den single halvskumle snella eller den engasjerte blåbloggeren?

-jeg velger å lenke til begge.

Esquil sa...

Jah. Tilbake til suksessformelen! Dette er en meget god idé.