Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

torsdag, august 24, 2006

Bloggenoia

Ok. Dette har skjedd før, og på seg selv kjenner man andre. Men når man sitter på QBA og snakker livlig over et bord og føler at personen med PCen ved siden av blogger hele samtalen? Vet hun at jeg er VamPus? Ikke viktig. Blogger hun samtalen? Eeeh. Vi er ikke så viktige. Eller? Oooh. Bloggenoia. Du vet at du ville skrevet om rare samtaler ved bordet. Kanskje det dukker opp på Tyvlyttet?

9 kommentarer:

saccarina sa...

Jeg vil tro at du finner ut av dette ganske raskt. Følg med på Bloggrevyen. (nei, det var ikke meg, jeg bor i Trondheim)

geirronimo sa...

Fulgte linken til "tyvlyttet" - og ble litt overrasket. Men positivt er det at det er vinklet med humor.. Kanskje en standup'er??

Delirium sa...

*mohahha* Vi er der du minst venter oss. Spredning av RL-angst ved sin blotte tilstedeværelse - for et festlig bloggekonsept.

PS. Ikke glem å send inn morsomme samtalesnutter overhørt i det offentlige rom til oss. Vi kan nåes som blide, hyggelige damer på tyvlyttet@gmail.com.

Tiram sa...

Fiiine t-skjorta for bloggere fra ThinkGeek.

Rambukk sa...

Av og til, eller egentlig ganske ofte, faktisk stadig vekk, når jeg sitter på t-banen eller på en cafe, lurer jeg på om folk bevisst sier merkelige ting veldig høyt i håp om å bli oppdaget av Tyvlyttet...

VamPus sa...

Geirronimo: "tyvlyttet" er basert på tips fra leserne, så i utgangspunktet skal samtalene være ekte. Nettopp derfor er den genial..
Rambukk: ikke sant? Men akkurat som med bloggenoiaen tror jeg både angsten og muligheten for å bli skrevet om er mindre enn vi tror/håper :-)

Delirium sa...

Men Rambukk da! Hvis du hører folk som sier så rare ting så må du jo sende dem til oss :)

geirronimo: Det meste av det vi har postet så langt på Tyvlyttet er overhørt av enten meg eller Ragnhild og jeg kan således garantere for at det er autentiske samtaler som bli sitert. Vi har ikke funnet på en ting!

Nessie sa...

Selv lurer jeg på om Vampus lengter tilbake til anonymiteten og har en blogg nr 2 under et helt annet nick ;-) Hm, hvilken blogg kan det være? *fundere*

VamPus sa...

nessie: hmmmm....