Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

fredag, august 22, 2008

Sikkerhetsronk

Det sikreste stedet i verden må være pressevisninger av filmer til anmeldere. Riktignok kan sikkert mange journalister anklages for å være uredelige, men dette må da være tidenes sikkerhetsronk:

SIKKERHETSOPPLEGG V/ SECURITAS FØR OG UNDER VISNINGEN: Mobiltelefon må være avslått ved inngang til salen (dette vil bli sjekket av Securitas) og holdes avslått til filmen er ferdig. Personer som forlater salen under visning og ønsker å komme inn igjen vil bli sjekket på nytt før inntreden. UIP vil være til stede for å godkjenne alle personer som skal inn i salen og forbeholder seg retten til å kreve legitimasjon og/eller nekte person(er) inngang til visningen. Under hele visningen vil salen bli overvåket med nattkikkerter og Securitas har fullmakt av UIP til å vise bort person(er) som tilkjennegir en oppførsel som ikke er i samsvar med ovenstående.

Enkelte ganger må journalistene levere fra seg mobilen ved inngangen. En ting er å undervurdere journalister, en annen ting er å overvurdere sin egen viktighet.

Og apropos kultur - dette er uslåelig!

3 kommentarer:

MillionEuroMan sa...

Det neste blir vel at alle får utlevert en badekåpe og må kle av seg og sitte i nettoen under hele filmen. Samt at briller blir forbudt da det er briller med kamera tilgjengelig på markedet.
Er det Kina nr 2 vi snakker om her...

Bharfot sa...

Hehe. Ja, det der er helt idiotisk. En trøst er (kanskje?) at de ansatte hos den norske distributøren synes det er like idiotisk, de river seg i håret av skam hver gang de må sende ut en slik beskjed. Kravene kommer fra amerikanarane - som ikke helt skjønner at norske forhold skiller seg en smule fra deres…

Chris Joy sa...

Om en film finner sin vei til underverdens p2p før den offisielle slippedagen kan dette ha redusert inntektene med det halve. Er det noen mennesker i verden som en ikke bør stole på, så må det være norske journalister.