Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

torsdag, august 21, 2008

Synkront holocoust?

Droneland blogger om hvordan franske politikere stoppet landslaget i synkronsvømming i å delta med et opptreden som skulle forestille scener fra holocaust under OL i Atlanta i 1996:
They were to goose-step toward the pool, before diving in and re-enacting the arrival of female Jews at the concentration camps, their abuse by Nazi doctors and their last march to the gas chambers. It would be set to music from Schindler's List.
Både Droneland, og hans favorittkommentator i the Guardian Marina Hyde, synes dette var en utidig innblanding fra politikerne. En VamPus er selvsagt mot sensur, men kanskje noen er på litt dypt vann når de har lyst til å fremstille overgrep av nazileger og gassing som et tre-minutters synkronsvømmingsnummer?

10 kommentarer:

Anonym sa...

Frankrike er et land hvor antisemettisme er i sterk vekst, det hadde kanskje ikke vært så dumt å minne franskmenn på hva som skjer når man stilletiende godtar at fascister henter andre enn seg selv..

Chris Joy sa...

Det er slikt møl som dette som blir produsert når ingen av høy rang kan stå rakrygget og si at det er på tide at jødene rensker Israel for araberpakk. Det er på høy tid at de blir kvitt søpla.

Morten sa...

øhøm, HÆH? Var det en spøk eller? Snakk om å møte urett med urett ...

Anonym sa...

Tror arabiske israelere synes det er greit å bo i en rettstat, i stedet for å bli slept rundt i gatene på vestbredden før man ender opp hengt til offentlig skue som israelsk overløper..

Chris Joy sa...

pøh, for de som har litt greie på historie i spørsmålet vet hvordan eiendomsretten folder seg tundt dette spørsmålet, om vi går tusenvis av år tilbake. Jødene må slutte å ha tålmodighet med araberpakket NÅ! Full rensking.

Gjervan sa...

Den stjal franskmennene fra Mel Brooks: http://www.youtube.com/watch?v=X5McSEU48Y8

Droneland sa...

Er Israel-fans i ferd med å bli like plagsomme som PLO-groupiene i sin tid var? Gjervan er inne på noe med sin referanse til den jødiske komikeren Mel Brooks. Droneland foreslår obligatorisk visning av Brooks 1968-klassiker The Producers, med sitt uforliknelige Springtime For Hitler-nummer. Den beste måten å bekjempe ondskap på er ved å bruke humor og latterliggjøring.

Chris Joy sa...

og den beste måten å bli KVITT ondskap er å drepe de som produserer den.

Chillipalmer sa...

chrisjoy, pass på blodtrykket nå da, du vil vel ikke få neseblod i 11er barten din?

Chris Joy sa...

Din analogi er meget svak. Å drepe uskyldige mennesker kan ikke likestilles med å drepe skyldige.