Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, august 19, 2008

Strateginettverk for bakere

Nå som det skal bli andre boller fra Høyre så kan kanskje strateginettverket for bakere være av interesse. Hovedmålet for nettverket er at deltagerne skal beholde og utvikle sin konkurransekraft og evne på det norske markedet.

Merkelig nok inneholder beskrivelsen ingenting om bollebaking, vaffelrøring eller muffins i mosen, men fokuserer på strategiutvikling, produktutvikling og konkurransedyktighet.

Så da er det vel ikke interessant.

3 kommentarer:

Chris Joy sa...

Foreslå for dine partifeller å avvikle vinmonopolet til en stor sak i valgkampen. Timingen er meget god. Hva er vel bedre å satse på vin i oppgangstider!? Det vil kunne gi Høyre den samme oppsving som med nærradiosaken. Fjerning av nybilavgiften og bensinavgiften er også en meget god sak i disse tider.

For å demme opp for kritikk fra venstresidens gærninger kan dere i tillegg gå inn for aktiv dødshjelp for alkohollikere og klimahysterikere.

VamPus sa...

Alkohollikere - altså meg :-))

Chris Joy sa...

Svar meg ordentlig, Vampusa, når du først velger å svare. Det var seriøst ment fra min side.