Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

torsdag, oktober 09, 2008

Blogg fra Redaktørforeningen

-
Iskwew, Pål Hivand, Shazad Rana og VamPus blogger i dag fra Redaktørforeningens høstmøte.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Du er på ditt beste når du bedriver mediekritikk, Vampus. Eller muligens oppleves det slik fordi det er da jeg er mest enig med deg. Uansett: Mer av det samme, takk! :-)

VamPus sa...

Så hyggelig - jobber med saka! Men den mest kritiske delen av konferansen i går var da de skulle snakke om hvordan rekruttere kvinner etc - og brukte en kvinnelig foredragsholder som fikk meg til å seriøst vurdere å dra hjem for å rulle meg i tegnestifter. Og deretter spise glass.

Men det var ikke verre enn å gå ut av rommet, men om noen av d'herrer redaktørene kommer til å ansette noen kvinner overhodet etter det der, ville forundre meg kraftig.

Per Sistens sa...

Synd det der med å ikke kjenne sin egen begrensning (ref hun foredragsholderen). Og etter at de begynte å sende Idol og lignende er det jo omtrent blitt stuerent å være talentløs bare en får karret til seg noen minutters rampelys også. *sukk*