Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, oktober 15, 2008

Hva Aftenpoften ikke kan..

..om USA

eller

..om finanskrise og skattelister (se kommentar 6 timer siden av Knut Johannessen)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vampus - noget helt andet, har du set at Bondevik har været i Iran til konference om 'Religion in the Modern World' - der er ikke alle fra Norge der har lige meget stil
http://www.hurryupharry.org/2008/10/15/religious-apartheid-state-hosts-religious-tolerance-conference/#comments

Anonym sa...

Hei! Et tips: Dagbladet: Først er McCain "for stygg". Nå er han "for rynkete"...

For stygg: http://bayimg.com/NaLndaABH

For rynkete: http://bayimg.com/NAlNEaabh

Noen som angret seg?

Anonym sa...

Bare for å forsvare CNN litt, "quizzen er laget i samarbeid med" er vel som regel en eufemisme for "sponset av". Tviler på at CNN har noe som helst med quizzen å gjøre annet enn at de har tillat Aftenposten bruk av logo/bilder til spørsmålene og sponset noen premier.

Anonym sa...

Når det gjladt de to kandidatene var jeg overbevist om at Obama var den som ønskes av den sittende regjering i Norge. Altså en type "rød" (sosialistisk president.) Men det man ikke vet kan man faktisk ha litt vondt av. Utenrikspolitisk fikk jeg fortalt at Frp´s syn passer rett inn i Obamas!

Så kan man spørre, hvilken politikk står Obama for kontra det Kristin og Jens tror?

Anonym sa...

Morten: Denne linken ble postet på et eller annet forum (her sånn?) og var veldig interessant angående rød/blå stater og partier:
http://www.visualthesaurus.com/cm/wordroutes/1430/