Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, oktober 22, 2008

Seminar for bloggere og borgerjournalister

Lørdag 25. oktober er detseminar på Håndverkeren for journalister, bloggere og borgerjournalister.

Fokus for seminaret er skjæringspunktet mellom tradisjonelle og sosiale medier og hvordan journalister og bloggere kan dra nytte av det sosiale nettet i sitt daglige virke. En av de tingene vi er mest stolt av å ha fått på programmet er engelskmannen Colin Meek, ekspert på internett research og sosiale medier, som skal gi en innføring om hvordan journalister kan bruke web 2.0 og web 3.0 verktøy til å drive undersøkende research.

Også på programmet - "Borgerjournalistikken er død! Leve Borgerjournalistikken" - i tillegg til at Kristine Løwe, journalist og medieblogger, forteller om distribuert journalistikk og hvordan journalister kan dra nytte av nettets distribuerte samtaler.

Vi avslutter med debatt om hvordan skal mediene forholde seg samtalene som ikke forgår på egen plattform?

Mer informasjon og påmelding finner du her.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kunne sikkert vært interessant, men jeg har en demo å arrangere ... Hvorfor klumper ting seg alltid?

Anonym sa...

Oj, så kult! Dette må jeg prøve å få til. En lørdag kan jeg absolutt avse til dette.