Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

torsdag, oktober 23, 2008

Brennhet debatt?

- Jeg hører det brenner i en peis. Det er vel ikke noe uvanlig ved det.

Visstnok fra brannsjefen i Volda da brannalarmen ble utløst mot slutten av første del av debatten på Landstinget som ble avholdt på Høgskulen i Volda i går. Den totale mangelen på dramatikk da debatten ikke ble avbrutt fordi man umiddelbart så at det var en vifte som ikke virket og førte røyken fra peisen ut, er selvsagt dokumentert av VG og Dagbladet (som ikke hadde folk på stedet):

DB.no: "Først etter flere minutter med glohet debatt gikk programmet ut i reklame".

Ja, flammene formelig slikket oss opp etter ryggen der vi satt, men hva gjør man ikke for en åpen, demokratisk debatt.

*note to self: slutte å smugrøyke under tv-debatter*

Litt lei meg for at jeg ikke fikk spørsmål om finanskrisen som gjorde at jeg kunne si at dette hadde jeg briefet Carsten O. Five på, så det skal jeg overlate til han. 

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ikkje fullt så dramatisk omtale i lokalavisa i Volda: www.mre.no

Anonym sa...

Greenspan innrømmer feil

Så til det punktet som sosialistene roter med og som FRP faktisk har rett på - det er ikke mangel på kontroll, men riktig kontroll det kommer ann på..

VamPus sa...

Alarmen gikk rett etter at panelet hadde sagt at vi syntes det var riktig å forby bordbønn.

Tilfeldig?