Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, oktober 13, 2008

Minky Minarki

Minky har vært i London og kjører nå både både videoblogg og tekst. På Minarki.com kommer Mina Hadjan til å fortsette der hun slapp - med video, tekst, bilder og radio. Go check it out!

Og VamPus har fått låne kamera av Canon, med planer om å filme backstage fra Studio 5, ta noen intervjuer og leke litt med kameraet. Har aldri satt mine ben i et filmredigeringsverktøy, så når Stoffer sier at det skal være så enkelt at "de fleste idioter uten grunnskole kan mestre det" - så må jeg kanskje svinge innom Smuget og sjekke opp en sånn for å få det til...

Noen videoblogg-ønsker?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Videobloggønsker om S5 eller generelt? Temaet 'Hjemme hos Heidi' vil sikkert gi bra treffprosent :)

Ghost of Goldwater sa...

Gudbedre så glad jeg er for at du ikke hadde et sånt i Skottland...

Anonym sa...

Videokatteblogging burde være en grei begynnelse. :-D

Careface sa...

Film mens de styler Elis hår!

Fredrik Mellem sa...

Synes du skal legge ut en times opptak fra neste onsdags øvelse i Jødisk Arbeidersangforening.

VamPus sa...

nessie: He he he, "hjemme hos"-reportasjer? Kanskje noe for neste nachspiel.
ghost: Jeg har ikke vidvinkel på kamera, så du ville vel sjeldent vært i bildet uansett...
digme: Pusedyr har et relativt anstrengt forhold til kameraer, og så er han ikke fotogen. Men jeg må jo få tatt litt film av ungen mens han enda spretter rundt.
Spiren: HA HA HA HA! Tror du virkelig at noen får TA i Elis HÅR?? Hun kommer ferdig tuppert. Men jeg skal spørre om noen "close-ups" :-))
Mellem: Bare hvis Haakon Lie er dirigent. Men da gjør jeg det GJERNE!!