Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, august 10, 2009

Dum, men deilig?

Jeg tar ikke råd om sko fra fotformfolket på Blindern.

*fingrene i ørene*

NA NA NA NA NA NA - hører ikke hva du sier.

Enkelte dager krever rett og slett høyere hæler enn andre - og det har over hodet ingenting med utseende å gjøre, men et sterkt behov for å heve hodet litt høyere enn vanlig.
---

18 kommentarer:

Anonym sa...

jeg tror diktatorkona Imelda Marcos også sa noe sånn en gang i tida

nessie sa...

Converse ftw.

Bjørn sa...

Men Rannveig Svendby har veldig gode poenger - det skal hun ha.

Anita sa...

Strålende, VamPus :)

Siri sa...

Ha!

Sist gang (rundt en måned siden) jeg gikk med lave sko gikk jeg på trynet i trappen, brakk en tånegl og blødde fra hånden. I rest my case.

VamPus sa...

Bjørn - jeg røyker som en skorstein og drikker som en svamp. Høyden på skoene mine er ingenting å bekymre seg over...

Bjørn sa...

Nåvel, men det er nå godt å se at du har "flate sko med godt grep" når det trengs...

(Jada, her følger vi med på vampus i alle kanaler - også twitter...)

Paal Fosdal sa...

Jeg våger meg ikke på en kommentar om høye hæler. Her har jeg ikke mer å fare med enn du kan vente fra en hvilken som helst overflatisk mann.

Men prinsippet om ikke å ta råd fra fotformfolket på Blindern (eller Nygårdshøyden for den saks skyld) TILTREDES. På alle livets områder:)

Minneapolise sa...

Jeg er så lei av disse debattene hvor kvinner enten går utelukkende i uberkomfortable flate sko, eller vakler rundt på ukomfortable høye hæler og brekker nakken med jevne mellomrom.

De eneste skoene jeg har som aldri gir meg gnagsår er ett par høyhælte støvletter som er veldig gode å gå i.

Som en lav person med høy kjæreste som for det meste går med flate sko men en gang i blant tar på komfortable høyhælte fordi det er kjekt å nå andre opp til skuldra til en forandring (og ikke minst fint for nakken), så hører jeg tydeligvis til en gruppe som ikke eksisterer. Til tross for at jeg trodde det var mange av oss.

puselur sa...

Alt til sin tid, sier jeg. Høye hæler er flott når man skal pynte seg, men for en som liker å gå FORT er flate sko best til hverdags. Og de behøver ikke se kjipe ut selv om de er flate :)

Nina sa...

Jeg har tre par behagelige sko. Festivalskoene mine (de brukes kun på festival og detter fra hverandre snart), Vinterbootsene mine (det er ikke høy hel, men sålen er jo 2 cm tykk under hele. Er det bra for ryggen da, med tunge sko?), og ikke minst mine høyt elskede stiletthelsko. Jeg klikk-klakker over alt i de skoene, enten det er på butikken eller løpe etter minsten som har lært seg å sykle (men ikke bremse). De var gode når jeg kjøpte de, men etter et festlig lag hvor en halvliter havnet i hver sko ble de enda bedre å bruke.

Høye heler er kanskje ikke bra for ryggen, men med høye heler får de fleste kvinner en bedre holdning. De retter opp ryggen og viser for verden at JEG ser BRA UT!

Fortformfolket kan ta seg en bolle. De er bare misunnelige over at de ikke har pene ankler, legger osv. Om de vil går runt i fornuftige sko (som ofte koster mer enn lekre og behagelige) så får de vralte rundt mens de tar seg en bolle.

De kan heller bruke kreftene sine på å opplyse folket om at det ikke er bra å arve sko for barn, og at passform er viktig i tidlig alder.

Hva blir det neste fra forformfolket? Nylon gir deg kreft, bruk heller ull på føttene?

Unknown sa...

Jeg så aldri mormoren min uten høye hæler. Også inne i sitt eget hjem, trippet hun rundt på høye hæler. Det første hun satt beina i, når hun sto opp om morgenen, var et par høyhælte sko. Hvis det var tortur for noen, tror jeg heller det var for naboen under.

VamPus sa...

Børge: Ah.. det minner meg om at jeg bare MÅ få meg sånne rosa pusetøfler med hæler. Tregulvene og parketten er ødelagt allerede, og jeg bor i første, så hos meg plager det ingen..

Sebastian sa...

jeg røyker som en skorstein og drikker som en svamp. Høyden på skoene mine er ingenting å bekymre seg over...

Prisverdig at du er åpen om uvanene dine.

Har du noen gang prøvd å stumpe røyken for godt?

Røyker du fremdeles hasj?

VamPus sa...

Sebastian: Nei. Og nei. Gjør du?

Sebastian sa...

Nei, jeg røyker ikke med unntak av ufrivillig passiv eksponering.

nessie sa...

Lol, morsomme kommentarer ;)
Alt om heidi lzzml.

Anonym sa...

Når 25 cm skiller meg og kavaleren bøter jeg lett på det med 10 cm høye hæler.

Seriøst. Jeg hadde ødelagt nakken hvis jeg alltid hadde gått i flate sko.