Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, august 17, 2009

SVDecaux?


SV har uten tvil den stiligste standen i Spikersuppa - formet som trikkestoppene med JCDecaux - reklameplakater. Men var det ikke disse de stemte mot i Oslo bystyre?

14 kommentarer:

Winkelman sa...

Godt poeng. Valgbodene til SV (og enkelte parti) er imidlertid så lite pene at de aldri hadde blitt godkjent av plan- og bygningsetaten!

Unknown sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Unknown sa...

Utrolig hyklersk av SV og faktisk bruke så groteske virkemidler som plakater i valgkampen, partiet skal jo liksom være for miljøet da og derfor burde det også være mer gjennomført og kanskje heller forme logoen med kongler i parken eller noe sånt, FRP med sitt anti-elite opprør flankert av antielitister som Midelfart, Spetalen og Hagen ligger likevel alltid et hesthode foran når det kommer til estetikk og slikt, og Siv Jensen tok seg nydelig ut i dag og med kinnene fulle av nysprøytet botox fikk hun bare til et lite rottefjes og slett ikke det sedvanlige solarium & 40 Prince-om-dagen grevlingfjeset vi er vant til, bare den raspende whiskyrøsten var tilbake av den gode Siv fra gamle dager, før Jan Thomas, da rynker var et tegn på erfaring og hyppig veninneferier i Spania, likevel kan en lure på om det er sunt det der med botox, nervegiften kan jo spre seg til hjernen sies det og hele det såkalte "alternativet" til den sittende regjeringen forble også temmelig uklart, ..så botox?

Bjørn Stærk sa...

Jepp, genial stand. Selv om den åpner for dårlige ordspill på valgnatta av typen: "Trikken med velgere stoppet ikke på SV's valgbod i år."

Hvor er forresten Høyres stand? Så den ikke på lørdag.

VamPus sa...

Høyres stand står på "fast plass" vis a vis Hard Rock Cafe. Mulig den ikke ble prioritert lørdag, da FrP hadd vk-åpning og vi heller kjørte ut hundre tillitsvalgte på stand i resten byen, men nå har vi stått på stand siden søndag.. midt i kirketiden til og med. Skandale!

George sa...

Jo, men Heidi, når SV stemte imot dem i bystyret var det sikkert fordi det ikke skulle gagne onde kapitalister som skulle reklamere på trikkestopp.

Nå handler det om å vinne støtte til SV, noe alle tjener på!

It's for the greater good!

Olve Hagen Wold sa...

Vet ikke om så jeg synes bussholdeplasser er så veldig stilige...

Anonym sa...

Det er vel mer bekymringsfylt at H krever at alle underkaster seg Al Gore's svindelregime om "klimakvoter" og "global oppvarming". Før var H et parti for folk med fornuft og utdannelse. Det er det dessverre ikke lenger.

Så, finn noen andre å stemme på. Vi har ikke råd til å gi vekk 100 milliarder (ref. Erna) til denne svindelen.

seilern sa...

@Anonym: Høire har vel heller vært et parti for folk med dannelse enn utdannelse?

Eva sa...

Hva hendte med det nettstedet som het noe ala exitstoltenberg2009?
Det er vel nå det burde profileres?

VamPus sa...

Eva: du har jammen god hukommelse. Hjernen bak nettstedet fikk en spennende jobb i det store ytland og hadde ikke tid å drifte det lenger. Synd og skam at vi andre var så late at vi ikke plukket opp hansken...

Elise sa...

Hvilken trikkestopp er egentlig det der? Vil helst slippe å komme borti den - som om det ikke er dritt nok å komme seg av trikken når folk presser på å gå inn, så blir man i tillegg møtt av synet av kristin halvorsen og gale SV'ere!

Harald sa...

Liv og lære:
"Eg er stolt av at Bergen var fyrste norske storbyen som takka nei til ein avtale om reklamefinansierte busskur og toalett frå selskapet Clear Channel, seier Oddny Miljeteig frå SV."

...neppe like stolt lenger.

http://arkiv.sv.no/hordaland/bergen/hev/valg2007/presseklipp/dbaFile147617.html?print=true

Anonym sa...

Men er ikke Rødts stand søt?