Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, juni 13, 2006

Debatt i kveld

Lyst til å se en stakkars VamPus vri seg hjelpeløst i stolen under et stadig bombardement av spørsmål, påstander og kritikk av hennes støtte til det ondeste i verden (frihet for enkeltmennesket, demokrati og fritt marked)? Da er Dattera til Hagen på Grønland stedet for deg i kveld.

Debatt: Commies vs. markedsfundamentalister kl.18.45.

Det er allerede varslet at uansett hvordan debatten går så taper vi uansett (sitat hentet fra kommentarene i bloggen til kommunisten Mimir: "Forøvrig kommer nok verken Torbjørn "Grinerunker" Isachsen eller Vampus derfra i live, ikke på grunn av dine strålende retoriske evner, men mine 15 kompiser med balltre som venter utafor. Se etter oss, det er oss med de svarte finlandshettene."

Ting er som det pleier å være, med andre ord. Så møt opp og se Lille Blå og VamPus bli grisebanket - på den ene eller den andre måten.

Oppdatert:
Paal Leveraas skriver om debatten (loonies in real life) - og kaller til min store glede Lille Blå for.. vel, Lille Blå. HA HA HA HA..*kremt* Vi er egentlig venner altså. Egentlig. Eller bekjente. Perifere bekjente. Sånn på hils, liksom. HA HA HA...

Oppdatert II: Nå har jeg begynt å grue meg såpass til debatten at jeg går for plan B; alkohol. Plan A var å forsøke å gjøre en god figur, tror vi skal senke ambisjonsnivået til "figur" og så hyle innpå et par shots før debatten...kan jo bli gøy.

17 kommentarer:

Anonym sa...

Ah, jeg har alltid vært av den oppfatning at pøbler med balltre er uønskede elementer i enhver sammenheng. Så feil kan man altså ta!

Anonym sa...

Jeg ønsker deg riktig lykke til i debatten. Jeg går dessverre (???) glipp av den siden jeg skal ut å seile.

Anonym sa...

Heisann Vampus
Kanskje du kunne lage et aldri så lite redigert opptak av debatten og legge videosnutten ut på siden din. Balltreslagsmålet får vi uansett lese om i Dagbladet.

Anonym sa...

Vær full, det blir gøy. jeg lover å klappe, hvertfall høflig.

VamPus sa...

Meningspolitiet: det er svært romslig av deg :-)

Anonym sa...

Er eierne av stedet med på å arrangere det, altså så det blir en skikkelig "paneldebatt"? Eller blir det blå mot rød i blodig kamp rundt et bord fylt til randen av øl der ingen tilskuere får med seg noe som helst på grunn av trengsel rundt bordet?

Noen som tar med filmkamera? :D

Anonym sa...

Tomas het han, han som sa at: "Skummelt å oppdage at alle disse personene finnes i virkeligheten..."

Men det var jo riktig hyggelig og sånt:) Sjøl om de små blå klumpa seg litt sammen mot slutten av kvelden. Tsk, tsk.

Anonym sa...

Debattinnlegg:
Forsvaret har valgt å ikke sette ut FISBASIS på annbud i 2006. Istedenfor skal de overta mye av driften selv, etter AP's nye linje i ForsvarsDepartementet (Mars 2006).

I Stortingsproposisjon 1 (2005-2006)står detom FISBASIS:
...Prosjektets målsettinger er nådd, gjennomført raskere enn opprinnelig planlagt og med avtalt kvalitet...
Videre står det:
...Prosjektet ble gjennomført til en kostnad (post 45) av 1 170 mill. kroner. Kostnadsrammen for prosjektet er 1 357 mill. (2006-kroner). ..

Altså har outsourcingen spart det offentlige for 187 millioner, i forhold til budsjettert. Vi vet også at det offentlige, omtrent uten unntak, bruker opp budsjettet + litt til.

SBS har altså driftet systemet til Forsvaret godt, men Forsvaret skal likevel overta selv i 2006-07 - men de mangler personell. Totalt uforståelig, men helt i tråd med AP's politikk - hoppe når Valla sier hopp (Offisersforbundet har vært "kritisk" til outsourcing fra dag en.)

Anonym sa...

Synes du klarte deg greit, men synd jeg ikke rakk å spørre om hva en grinerunker er...:-(

Anonym sa...

Hmm. Ser at bloggerne begynner å komme med mer diskusjonstemaer og verbale fights nå som det nærmer seg agurk-tid og streikene ødelegger for ditten og datten. Å samle seg sammen med andre bloggere og folk som er noenlunde mer oppdatert på den politiske front og la debattnivået komme igang med et saklig nivå i et uhøytidlig verbal(istisk) diskusjonsmåte kan nok bli stort og interessant nok.

Noe for fremtidens politikere å øve seg opp før stortinget talerstol og mikrofoner bli stikket rett opp i fjeset?

Hilsen tse tse fluen som lett ser det at det skjer noe på den politiske delen av blogg-fronten. Eller har denne hendelsen nøyaktig hendt før?

Anonym sa...

Så har alle våknet etter dagen derpå. Jeg hadde selv bestilt fly til Oslo for å rekke denne begivenheten og det var absolutt verdt det. Derfor tillater jeg meg nå å oppsummere debatten med terningkast til deltagerne. Min egen omfavnelse av flaska kan ha hindret meg å å få med viktige moment, men nå som lever'n har vunnet kampen mot alkoholen i kråpn min er dette magefølelsen jeg sitter igjen med.

MIMIR: Terningkast 5
For en herlig figur! Du ser ut som en hobbit, men har sjarm og selvtillit til å erobre uttallige Stalinist-inners hjerter. Humoren satt, den kvikke replikken likeså. Når Mimir ikke sitter igjen som seiersherre er det fordi følelsene og etikken ikke ble fulgt opp av logiske resonnementer. Selv etter tre ganger maktet du ikke å komme opp med et føkkings land der planøkonomi har vært noen større suksess enn markedsøkonomi. Men men...den dagen du omsider har fullført sam.fuck'en og fått mer hår i underlivet enn på hodet venter jeg meg legendariske øyeblikk og mange spennende ideologiske debatter i årene som kommer.

TORBJØRN RØE ISAKSEN: Terningkast 6
Som ved tidligere anledninger viste du din eminens, og snakket om kapitalismen så det appellerte til hjertet og sjelen. Erna Solberg og Maggie Thatcher ville fått en tåre i øyenkroken dersom de hadde overvært dine kapitalistiske visjoner som det reelle og varmeste samfunnet det er. "Communism doesn't work, because people like to own stuff". Debattens soleklare vinner! Strategien å satse på øl'et var vellykket og etter antallet tomme ølglass imponerte du også med din blærekapasitet!! (Eller var det fordi du svetta sånn?!?) Tobben du er et retorisk geni! Nå håper jeg du makter å endre Unge Høyre fra å være den organisasjonen i Norge med mest til felles med Hitler-Jugend til å bli like individorientert som raddissene i Blitz-huset. Skulle politikken kjede deg har du i det minste en fremtid som rapper. I avslutningstalen glødet du som Ravi i festhumør!

HEIDI "VAMPUS" NORDBY LUNDE: TERNINGKAST: 3
Beklager Vampus, men dette var ikke din aften. Du fremsto som mer anonym og ikke så giftig i tungen som jeg vet du er på gode dager. Muligens hadde Tobben tatt monopol på rølpefaktoren som i forkant hadde blitt satt som merkelapp på deg. Ingen fare, beretningen fra Bosnia var det eksempelet fra virkeligheten alle de engasjerte sosialistene trengte for å dvele ved sine egne marxistiske visjoner. Dessuten vet jeg hvor fantastisk debattant du er. For 10 år siden satt jeg som publikum på Holmgang mens du satt for fridemokratene og argumenterte for legalisering av hasj. Vampus, mitt Orakel, sjelevenn, våte drøm og idol -til tross for at jeg holder meg til flaska har jeg elsket deg helt siden da!!

LIV GULBRANDSEN: Terningkast 2
Snakk om å være fisk på land! Der de tre andre debattantene sjarmerte publikum med snerte kommentarer og glimt i øyet fremsto du som ukarismatisk og sutrete. Forklaringen om hvordan du ønsket John Bernander til steder sola aldri skinner var nok litt malplassert og selv etter etterlysninger fra Tobben klarte du ikke å forklare hvorfor man får mer frihet i et samfunn der ingen trenger å ta ansvar for noe som helst. Sorry Liv, jeg tror du på bedre dager begeistrer mer gjennom eteren på P3 enn foran en lettere bedugget forsamling. Engasjement har du i det minste!

Anonym sa...

Jeg syns det var morsomt, jeg. God underholdning. Og sinnsykt digg at det var så varmt!
(hoho)
Kritiske merknader fåes, som vanlig, hos Meningspolitiet.

Elvis Bling Laden sa...

En "grinerunker", mine damer og herrer, det er en person som griner og runker samtidig. Det er et menneske som er absolutt på bånn.

For min del var det kult. Jeg satt i sola å drakk vin når dere var inne, fikk snakka med alle de involverte, og blei påspandert øl. Så gikk jeg å så releasepartyet til Karpe Diem. Og det var sol hele dagen. Tjoho!

Anonym sa...

Typisk sosialister å rakke ned på de svakeste i samfunnet, grinerunkerne og blåbloggerne.

Anonym sa...

Well done!
[url=http://azubbryv.com/vtiw/kewz.html]My homepage[/url] | [url=http://lrpfkgts.com/jvse/aqqt.html]Cool site[/url]

Anonym sa...

Great work!
My homepage | Please visit

Anonym sa...

Great work!
http://azubbryv.com/vtiw/kewz.html | http://qdgeenks.com/dbhs/qzqu.html