Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

fredag, juni 23, 2006

Slakt av VamPus

Min venn bak den glimrende bloggen Amerikanske Tilstander har i dag lagt ut en fullstendig slakt av VamPus i debatten mot Lysbakken. Og - siden man ble beskyldt for partisk klipping av debatten mot RU, så slår vi her et slag for balansen. Enjoy!

9 kommentarer:

Mathias sa...

Jeg var ikke der, men dersom Amerikansketilstander snakker sant kom han med mange gode poenger (bortsett fra siste linje) om at høyresiden driver med for mye drittslenging og undervurdering av folk fra venstresiden.

Cracked actor sa...

Vel, Mathias, generelt går vel det der ganske mye begge veier, gjør det ikke? Jeg har tidvis opplevd deg som en av de som er flink til å spre dritt, faktisk.

Jeg var forsåvidt heller ikke tilstede, og gitt kritikken fra AT så kan det jo se ut til at noen må fininnstille retorikken og taktikken en smule, men dersom Isaksen argumenterte i nærheten av slik han pleier å gjøre og Vampus snakket halvparten så bra som hun skriver, så burde det hele ha vært ganske så jevnt. At AT er skuffet har sikkert vel så mye å gjøre med hvilke forventinger han hadde til debattørene. Og han har selvfølgelig rett i den siste linjen.

JK sa...

Hmmm.. også jeg som trodde Høyre hadde lært, men tydeligvis ikke. I valgkampen i fjor brukte de all energi på å tegne skremmebilder av venstresiden, og tapte så det suste. Hvis det eneste de klarer å oppvise i debatter som dette nå er hakking på sosialister for å være gammelkommunister så er det lite håp. I 1989, rett etter muren falt, var det nok et retorsik selvskudd å erklære seg som revolusjonær sosialist, og Lille Blå & co ville vunnet på walkover. Men i 2006 er sosialistene på offensiven fordi endel ser dem som et alternativ til det som er galt i verden i dag, dessverre.
Uten å holde opp et troverdig alternativ (ikke bare forsvar av det bestående) til det kommer man til å tape.

Men det var sikkert underholdende.

Fairytale sa...

hvorfor snakket verken høyresiden eller venstresiden om menneskerettigheter på denne debatten? det ville gjort hele kvelden mer ideologisk, mer konkret og dermed mer interessant.

http://fairytale.blogg.no/230606101410_menneskeretter_til_hyre_og_venst.html

og vær så snill, høyreside - slutt å klage over trivialitetstyranni i den offentlige debatt og deretter henvise til 20 minutters drosjekø som om det var et verdensproblem

Anonym sa...

Slakt? Det innlegget har svært lite med slakt å gjøre! Tove

Anonym sa...

Noe må jo da VamPus gjøre for å holde folk oppmerksom på henne. Uten klippinga til fordel for henne, så hadde det sikkert bare vært et digert kjempegjesp av en hundebæsj.

Hilsen tse tse fluen som mener at siden VamPus er eierinnen av denne bloggen, så må hu vise seg frem isteden for å skyve andre bloggere og diskusjonstalenter foran seg hele tiden.

Anonym sa...

best regards, nice info
» »

Anonym sa...

Very nice site! zyrtec Stationary lead acid batteries .pdf Burkes moving company Guide celebrex order boards St. theodore of canterbury church seal beach ca free printer industry market analysis free videos milf Electric sensor automatic gate casino gambling important info on dryers worth reading Wet latina teens fingering mcse training centers Sale diet pill sony pda case

Anonym sa...

Very cool design! Useful information. Go on! »