Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, juni 26, 2006

Sjalu på Moody?

Nå kjenner ikke VamPus til folk flests avisvaner, men for VamPus' del leser hun avisen først og deretter eventuelle bilag. Derfor var det interessant å finne kommentar av et intervju av Memos redaktør Kristine Moody på side 4 (ikke på nett) i lørdagsutgaven av Dagbladet - mens intervjuet sto i bilaget samme dag. Er det god kotyme da?

Trude Ringheim i Dagbladet skriver at hun er "drittlei damer som roper på nanny". For det finnes andre løsninger - som å velge riktig mann, ikke kjøpe større hus eller hytte. Og selvsagt la skitten gro. Selv ser Ringheims unger henne skrive på pc, skravle i mobil og putte grandis i ovnen. Og en sjelden gang vaske gulvet. Det mener hun er greit. Og hvis en dagbla'-journalist mener at noe er greit, så betyr jo det at alle andre bør ha det sånn, ikke sant?

Eller er Ringheim sur for at hun fortsatt jobber i det stadig mindre interessante Dagbladet enn i det stadig mer interessante Memo?

Eminente Drusilla har - ikke overraskende - en langt mer relevant analyse enn Ringheim.

2 kommentarer:

Agile sa...

A man needs a maid, sang Neil Young, den gamle ørnen.

Skal vi ha full likestilling, kan jeg ikke se noen grunn til at det skulle stille seg annerledes for yrkesaktive kvinner.

Anonym sa...

This is very interesting site...
»