Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, juni 27, 2006

Hvor er Høyre?

Både Venstre og KrF har vært ute i media og kommentert regjeringens skryteliste. Hvor er Høyre?

*skal vi se..logge inn på Høyres nettsider*

- Høgre sterkt kritisk til distriktskvoter


Aaah. Der ja.. Dagsaktuelt og offensivt. Wow!

9 kommentarer:

geirronimo sa...

Enig, mediastrategien i Høyre er ikke god.

Foss bla. står for noe av det beste innen økonomi som er gjennomført i dette landet. På tide at folk for vite at det er Høyre's politikk som har gitt nye arbeidsplasser, og vil gi nye arbeidsplasser neste år også...

Rambukk sa...

Ja, en slik hovedsak vil nok dra ekorn!

Svorsken sa...

Jag håller med om att kvotregler för fiskenäringen är en vågat smal sak att toppa sin agenda med.

Men å andra sidan ska Høyre ha all heder för att de inte låter sig styras av regeringens agenda. De vinner knappast något på en diskussion som handlar om regeringens framgångar eller misslyckanden. Det cementerar ju bara bilden av regeringen som regering och av Høyre som besviken opposition.

Skulle däremot gärna se idébaserade och framåtsyftande initiativ från Høyre.

Høyre måste bli mindre av politikens Bror Duktig (AKA: "Storebror" i "De tre små griser" - han som alltid vet bäst men som med tiden framstår som ganska kjedelig).

Simon sa...

> Foss bla. står for noe av det beste...

Du tenker på dobbeltbeskattning, ny regnskapslov, røykelov, anti"diskriminerings"lov osv... ?

Ja, alt dette støtter næringslivet, på samme måte som repet støtter den hengte.

geirronimo sa...

I mindretallsregjering er det slik at man må gi og ta:

Røykeloven stod KRF for

Regnskapsloven ble forenklet.

Dobbelbeskatning (utbyttebeskatning) var for uttrekk fra bedrifters overskudd, som gikk til forbruk. Foss ville ha full skattefritak for penger som gikk til næringsdrift og ny virksomhet - noe som jeg støtter fult ut. En av grunnene er at man må være forsktig for incitamenter som driver inflasjon når staten er så overveldende som den er (bla. har det vist seg at økt privat forbruk, gir økt lønskrav bla. )

Foss ville ha null skatt på privat eigendom, inkl. hytter. Dette er nå innført av sittende regjering, og dreper investor-viljen mot hytteutbygging.

Foss ville gi klarsignal for kraftverk som kunne levere til offentlig nett. Dette er nå stoppet for alle utbyggere med annlegg som leverer under 1.5 mv, og har skapt problemer for de med byggefase for et slikt el.verk. Politikere i sittende regjerning driter i dette!

Listen er lang, fryktelig lang, og den viser at sittende regjering ønsker ikke privat investering, men offentlig støtte.

seilern sa...

Den beste næringspolitikk av alle er den minimale; dvs. bekjempe monopolisme, men ellers ikke blande seg inn i hvem som skal produsere hva til hvilken pris. Innovasjon og nyskaping er det enkeltpersoner og næringslivet som tar seg av - politikerne greier det ikke.

John T sa...

Victor Norman er fortsatt min helt fra Høyres periode i regjering. Når skal vi reise bauta for ham?

(Foreslår for øvrig at vi tar Norman før Ludvigsen, hva enn Høyres viktigste sak er for tiden.)

Anonym sa...

Høres ut som noe som det gamle Senterpartiet (Bondepartiet) kom med på sine gamle dager... Hehe.
-Ellers får man ha et lite håp om at Høyre og Erna er i tenkeboksen og sliper knivene. Det var jo det som var planene eller? Det å bli mer tydligere.

Hilsen tse tse fluen som nyter sommerværet akkurat nå.

Anonym sa...

Looking for information and found it at this great site... » »