Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, september 04, 2007

Bedrageridømt Ap-politiker på sikker plass i Oslo?

Dagens post hos ToDolan handler om at NTB føler for å sende ut en melding om at en bedrageridømt mann står på sikker plass på Eigersund Høyres liste til kommunevalget. Nå er han riktignok ikke kumulert og står dermed ikke på "sikker plass", men hvorfor kjører ikke NTB ut at en bedrageridømt Ap-politiker står på bystyrelista i Oslo?

Eller er slike overskrifter kun forbeholdt høyresida?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Merkelig, hva?

Han som fikk den tøffeste straffen i den saken Todolan omtaler er også kandidat, for Elverum og Hedmark Ap. Han har jo på ett vis foredlet virksomheten gjennom et såkalt eiendomsformidlingsselskap som "selger" annonser videre til boliger som ikke lenge er på markedet. For noe sånt som 25 kroner minuttet.

Også omtalt, og kanskje endog mer indiskret: http://www.crackedactor.org/?p=47

Anonym sa...

Det er vel så enkelt som at sosialistene forventer mer av Høyre-folk, men ikke av AP-folk, sinde de kjenner dem så godt fra før.