Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, september 04, 2007

Lekves Lettelser

Lekves Lettelser er en blogg som ser svært lovende ut. Spesielt innlegget om Løgn, forbannet løgn og ingen statistikk. Geelmuyden.Kiese og Petter Stordalens siste prosjekt, kampanjen mot giftdumping i Oslofjorden er jo bygget nettopp på det, løgn, forbannet løgn og ingen statistikk.

Men Rune G. hadde seriøst tenkt å stille opp som avisbud for sin gamle arbeidsgiver Geelmuyden.Kiese og Petter Stordalen?

Forresten. Når sluttet Geelmuyden.Kiese å være en profesjonelt PR-byrå og ble en kampanjeorganisasjon for Hans Geelmuydens kone og hans rike venner?

10 kommentarer:

Anonym sa...

En ting som jeg ikke forstår helt: Hvorfor er GK og Stordalen så oppsatte på å stoppe dette prosjektet? Fagekspertisen er visstnok enige om at det fungerer bra og vil være en opprustning av miljøet. Hva er da deres agenda for å hevde noe annet?

Zava sa...

Når det er snakk om familie mister mange vurderingsevnen..

Anonym sa...

kanskje noen også skulle sjekket ut hva fru Geelmuyden selv ønsket å få bygge i Husebyskogen...

Anonym sa...

Jeg spør igjen, hva tjener GK og Stordalen på å stoppe prosjektet? Hvorfor denne iveren?

Anonym sa...

Tror simpelthen de er dupert av en gruppe kunnskapsløse, men velmenende miljøvernere. Det er utrolig hva f.eks Kurt Oddekalv har klart å kolportere -uten at journalister har klart å stille de nødvendige kritiske spørsmålene.

På den annen side, det finnes haugevis med folk folk som er dumme nok til "å tro på" homeopati. Da er det vel ikke unaturlig at de "tror på" miljøgifter i homeopatiske konsentrasjoner også :-)

Cassanders
In Cod we trust

VamPus sa...

eva: Jeg lurer fælt jeg også, jeg aner virkelig ikke.. Skal forsøke å finne ut og komme tilbake. Noen som har forslag?

Anonym sa...

du - hva med å bytte okm på Hausmania og den amerikanske ambassaden - kunne det falle i smak hos Geelmuyden...:-)

s sa...

Enten så er Stordalen på dealern med en eller annen skreppe i miljøbevegelsen.

Eller så er han på dealern med ett eller annet firma som driver med gift-deponering på land, selv om en kontrakt på 20 mill virker lite å engasjere seg så sterkt for.

Eller så liker han eller noen han kjenner å bade i Bunnefjorden.

Eller så har han av en eller annen grunn en grudge mot havnesjefen eller hvem nå det var som besluttet undervannsdeponering, og dette er hevnen.

Nå har ikke jeg flere forslag.

VamPus sa...

Sean Spenn: Jeg både liker og kjenner noen som liker å bade i Oslofjorden. Og jeg er allikevel ikke mot undervannsdeponering..

s sa...

Jeg har ikke forutsetning for å være verken for eller i mot, omtrent som Stordalen altså.

Dette er mer eller mindre en reprise av da han og Spetalen engasjerte seg i Union-saken. GK var forøvrig involvert da også.

Målet hans er neppe å få gjennomslag for landdeponering, men å fremstå som "god" i befolkningens og sentrale politikeres øyne. Slik kapital kan være mye mer verdt enn hard cash. Dessuten, med så store verdier som han kontollerer kan det godt tenkes han merker hvert avisoppslag på kontoen.