Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

fredag, september 07, 2007

Lae stå!

Disse er ikke kvinner, funksjonshemmede eller innvandrere - men rett og slett de dyktigste, hyggeligste og gøyeste bystyrekandidatene til Oslo Høyre. Jeg oppfordrer alle andre til å krysse opp disse flotte gutta som har et varmt hjerte for Oslo og et engasjement går utenpå de fleste:

Plass 21: Kjell Omdahl Erichsen er en feiende flott fyr fra Sagene, som har vært en utrettelig bidragsyter i valgkampen og har imponert med sin innsatsvilje. Brenner for utdanningspolitikk, innovasjon og nyskaping!

Plass 61: Jon Ole Whist (WhistOslo) imponerte flere enn Erling Lae med sitt levende engasjement for en grønn by. Vi som kjenner han vet at han både vil fornye og forbedre bystyregruppa til Høyre med sitt vinnende vesen og positive innstilling.

Plass 42 - Ola Kvisgaard har allerede i fire år vist at han er en åpen, redelig og dyktig politiker som bystyremedlem i Oslo. Medlem i miljø & samferdselskomiteen, med et sterkt engasjement også i helse og sosial.

Plass 26 - Torbjørn Furulund er kanskje den snilleste fyren jeg kjenner, med oppriktig engasjement i menneskene rundt seg. Reflektert, omsorgsfull og en du kan stole på tvers igjennom.

Etter de ti forhåndskumulerte kandidatene, står resten alfabetisk på Høyres liste. Lav listeplassering har altså ikke noe med preferanser for eller mot kandidatene å gjøre. Blant de som er satt opp på sikker plass gleder jeg meg spesielt til at Eirik Lae Solberg og Kristin Vinje kommer inn - men den som uansett får k(r)yss ekstra er en tidligere lærer, ekspert på lappekodisillen, en varm, omtenksom, kunnskapsrik, anstendig, åpen, ærlig, redelig mann; Erling Lae.

En rød by er en død by, en glad by er en Lae by!

VamPus hjerter Erling Lae!

19 kommentarer:

Anonym sa...

Tiltres, og dersom man har ytterligere behov for kryssing: Tom Erlend Skau (nr. 51). En kunnskapsrik og engasjert allrounder som er spesielt opptatt av sosialpolitikk og fattigdomsproblematikk og som vil jobbe for at de vanskeligst stilte i byen skal få en ny sjanse til å leve uavhengig forsørgerstaten.

Anonym sa...

Minner om artikkelen Personvalg i Oslo på Liberaleren der vi foreslår hvilke kandidater som velgerne bør prioritere i Oslo fra Høyre, Venstre og FrP (og en fra KrF) for å få inn flest mulig oppegående og liberale mennesker i bystyret. Våre forslag fra Høyre er forresten identisk med Vampus sine anbefalinger.

Fredrik Mellem sa...

Det står Lala styre Oslo over hele byen. Det er favoritten til datteren min også. Selv liker jeg best Po.

Anonym sa...

Homo-høyre får ikke min stemme.

Trist egentlig at Høyre er gått tullingveien, og er blitt verdige konkurrenter i tullingskap til SV og resten av de proffe tullingene.


Hilsen konservativ drage lun.

Anonym sa...

hurra for Lae - også fra hetero:-)

Esquil sa...

men vampus, hvordan kan Lae være "ærlig, redelig mann" med den bekjentskapskretsen han åpenbart må ha:


"Konfrontert med innrømmelsen fra Ditlev-Simonsen om at han har skjult penger på en konto i Sveits, sier Lae:

- Jeg fastholder at han er en av de mest redelige personene jeg kjenner."


men for all del, det er ikke min by.

VamPus sa...

Lun: Dersom det er seksuelle preferanser fremfor innholdet i politikken og dine personlige egenskaper - som dyktighet, ærlighet og åpenhet - som teller, så er nok ikke Høyre partiet for deg uansett. Mangfold og respekt for individet er to av de viktigste verdiene i Høyre, så du ville kanskje ikke følt deg hjemme?
Esquil: Så om jeg har en venn som har gjort noe dumt, så er jeg også automatisk en dårlig person? Og så minner jeg om at selv knallrøde politikere har innrømt at Ditlev-Simonsen har vært en respektert og dyktig ordfører for Oslo, og gitt han ros for hans arbeid og engasjement for integrering i mangfold i byen.

Men korsfest han gjerne for at han har unndratt 100 000 kroner - altså beholdt mer av sine egne penger - i skatt om du vil. At Erling Lae faktisk ikke legger sten til byrden for en 75 år gammel mann som har gjort en fantastisk jobb som ordfører og som Lae har samarbeidet med i 10 år, sier mer godt om Erling Lae enn om de som da fordømmer dem begge.

Og ja. Det er min by. Og ja, jeg stemmer Erling Lae.

Esquil sa...

greit at diffen sikkert har vært en av de greieste i gutteklubben, jeg synes bare det er fornøyelig å tenke på den vennegjengen lae må ha når sekssifret skattesnyteri holder til plassen som redeligst. hele bekjentskapskretsen må jo da være kriminell, du skal ganske langt inn i hells angels for å matche det :)

Anonym sa...

Jeg er enig med Esquil. Jeg er for et samfunn der vi ubetinget kutter alle bånd til venner som har begått en feil og kun fokuserer på feilen. Det er tross alt det som er definerende for personen. :snill:

Jeg er også enig i at en skal langt inn i Hells Angels for å finne en som matcher Diffen. Blant annet når det gjelder holdninger til samfunnet, for at Oslofolk skal se det positive med kulturelt mangfold, med å jobbe for at Oslo er by folk vil bo i, flytte til og dra på ferie til. Og jeg tror også at man skal langt inn i Hells Angels for å finne en (hvis noen) som er i stand til innrømme tidligere feil, ta ansvar for feilen og betale tilbake det en skylder - selv om altså foreldesesfrsten er utløpt. HA-folk hyrer i stedet en skrankeadvokat som får dem frikjent.

Esquil sa...

nei nei, det er hang-around Lae vi snakker om.

Anonym sa...

Som advokat Steinfeldt antydet etter partileder-utspørringen: Diffen-saken har skaffet Høyre sympati-stemmer fra Ap, for det er tross alt blandt Ap's velgere man finner flest håndtverkere og lavest skattemoral!
:-D

Høirevelger sa...

En hedersmann er vor tidligere og høit ælskede ordfører uansett. Hadde det vært meg som hadde fått ufine spørsmål fra venstreradikale journalister om mine økonomiske disposisjoner hadde jeg svart: "Ser jeg ut som en forbryter ?. Unge venn, før De stiller ufine spørsmål om min privatøkonomi som ikke du eller nogen andre har noget med, bør De tenke over en ting: Hva er årslønnen Deres?. 350 000 ?. Er De klar over at jeg allerede har betalt tre ganger så meget i skatt som De kommer til å tjene i løpet av hele Deres yrkesaktive liv når De går av med pensjon om en 30-års tid ?. "Skattesnylter", liksom.
I rest my case!
Synd ikke fabelaktige Fabian kunne overta. En hedersmann han og. Litt smidighet i advokatpraksisen kan ikke skade. Han er i hvert fall ikke dømt for noe

Anonym sa...

Er du usikker? Hvorfor Lae stå? Les Hvorfor stemme blått i Oslo?

Anonym sa...

www.eurobilltracker.com

Anonym sa...

http://www.valg2007.no/

VamPus sa...

esquil: Siden du sier "vennegjengen" til Lae, så kan du kanskje hoste opp noen flere dypt kriminelle a la Hells Angels, som du sammenligner Per Ditlev Simonsen med, som "henger" rundt Lae?

Anonym sa...

Jeg sammenligner valget for 2 år siden med valget iår mhp. mediadekningen:

AP og stoltenberg blir konsekvent satt i bedre lys enn det som er reelt. Han blir nærmest fremstilt som en Don Juan med iq ala' Einstein, og beveggrunner ala' Mor Theresa - helt latterlig..

Iår har vi mer innflasjon enn nødvendig pga. regjeringens politikk. Og alle i AP sitt lederskap er millionærer (om ikke i penger så i eiendomer).

Valgløftene fra 2 år siden er ikke oppfylt. Vi skulle bla. ha en mindre sv'er i regjering hvis barnehagedekningen ikke skulle være god nok.

Vi er mer enn noen gang avhengig av oljepenger, og selv om regjeringen piper og kviner om "miljøtiltak" så produserer norge forurensende olje for harde livet...Er det ingen som ser denne kontroversen?????!!!?

Listen er så lang at jeg stopper der, men jeg bedyrer at folk må starte med å tenke selv:
-hvem styrer landet, og
-hvem har skyld i tingene som de er missfornøyde med!

Esquil sa...

vampus, det vet vel Lae best selv, det er han som rangerer vennene sine som mindre redelige enn diffen. men hvis vi holder oss til mannlige, blå osloordførere kan man jo gjette at storsmugleren Peter N. Myhre er en av gutta hans.

Anonym sa...

Det er greit at vi betaler mye skatt her i landet, men betaler man virkelig et sekssifret beløp i formueskatt av 1,5 mill?
Uansett, er det bedre med ap-politikerne som har snusket til seg penger på ulovlig vis? De har ikke bare beholdt sine egne skattekroner, men de har faktisk fått våre!! De burde kanskje ikke skrike så høyt om Diffens omgang med penger?