Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, september 25, 2007

Kategorier

Burde det forøvrig ikke vært en kategori som het "frustrasjoner" på bloggrevyen? Så kunne jeg kategorisert innlegget før under det. Så skjønner alle at det er dårlig formulert poengløst ræl.

Åh. Det glemte jeg. Hva skulle man med de andre kategoriene da? My bad...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Knegg. Fikk du for mye balkansk tran eller?

For øvrig deler jeg kritikken i den forrige posten. Og i det ligger ikke så rent lite selvkritikk.

Anonym sa...

Jeg har nå oppdatert meg på posten, og skjønner at du har vært eller er i Pristina eller deromkring. Samtidig ser jeg flere ganger ordet "ferie".

Prisitna. Ferie. Ferie. Pristina. Hmm. Har det gått helt i surr for Norges beste blogger? Var det lufta ¨på Kilimanjaro som tok knekken på deg?

VamPus sa...

TS: Balkansk tran? *host spytt* Slivovic?
Anonym: Antyder du at Pristina ikke er et naturlig feriemål?... Nuvel. Har en venn av meg som jobber der, og tenkte jeg skulle se stedet før de begynner å slakte hverandre igjen..

Anonym sa...

Kan gjerne bidra med (gårs-) dagens "frustrasjoner".

Skulle på et møte i Oslo som startet kl 9. Det betyr opp før fanden får på skoa ( 0400) og ta første morgenfly 0625(hadde møtet begynt 1015 kunne jeg tatt ekspressbuss). Jeg kunne selvfølgelig reise med minimal bagasje, ...men hjelper det??

Laaang kø i sikkerhetssjekk på Kjevik. Laptop ut av veske, mobil her, lommebok der, nøkler her, av med belte ( men sko passerte). Av med jakke. Og endelig i gjennom.

Møtet var greit nok, men opp kl 04 og tilbake med 17-flyet har vel sin virkning på toleransen...

Køen i sikkerhetssjekk på Gardemoen lovet ikke godt. Det ble verre. Igjen laptop her, lommebok der, nøkler, jakke........... men så pep det plutseilg på de f... skoa. Noen små lette mokkasiner!!!
All right, av med skoa, gjennom maskinen med dem, og full manuell sjekk på meg. Og der skal jeg love det peip, ja. Knapper (Kansskje de var sydd på med metall-nål?), en liten institusjons-button, hempe i bukse linning, jeg tror fanden spare det til slutt peip på navle-loet.
Og jeg som vanligvis regner meg som en flegmatisk mann følte meg plutselig som en avkledd men kolerisk kruttønne, som hadde intenste lyst til å filleriste noen.

For ordens skyld jeg hadde IKKE lyst til å filleriste dem som gjorde jobben sin på Gardemoen. Ei heller buddistmunker som kjemper mot undertrykking med fredelige midler, eller bønder på Finnskogen for den del. Jeg skal ærlig innrømme at mine tanker gikk i retning av representanter for årtusentes eufemisme: "fredens religion", som finner moralsk(sic) støtte for å fly passasjerfly inn i høye bygninger, samt å sprenge seg selv på tett befolkede steder, samt tog og fly for å fremme sin fredelige(sic) sak.

Cassanders
(Usman Rana, put a sock in)