Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, september 10, 2007

Mannekanalen?

Reidar Spigseth i Dagsavisen etterlyser en egen mannekanal uten romantiske komedier.
Mannekanalen sender i stedet seriøse dokusåper om USAs nye krigsveteraner og om ryddemannskapene fra 11. september. Kanalen tilbyr også actionfilmer, sci-fi, bilsport, biljakter, skurtreskerrace, fribryting, kampsport, rugby og alskens utgaver av amerikanske voldelige lagspill.
Skurtreskerrace og voldelige lagspill? Takk og lov at jeg er kvinne. Uten TV.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg forstår ikke helt hva han mener med alskens utgaver av amerikanske voldelige lagspill. Nok et forsøk på å stemple amerikanere negativt? Typisk amerikanske lagspill jeg kjenner til er amerikansk fotball (spillerne er så polstret at det blir ikke akkurat voldelig!) og baseball (ingen berøring i det hele tatt!). Det kan vel også argumenteres for at basketball er et amerikansk lagspill, og det er langt mindre mulighet for "voldelig opptreden" enn i typisk europeiske lagspill som fotball, ishockey og håndball.

Undre sa...

"Herregud, det finnes kanaler der ute tilegnet møbler, så det er på høy tid at vi vanlige, hetero menn får vår egen kanal! Et fjernsynstilbud som også tar våre behov, drømmer og ambisjoner på alvor."

Hummm... jeg synes i utgangspunktet at en egen kvinnekanal er bak mål.

Og i det hele tatt er jeg lei sutrete hvite heterogutter som tror de er diskriminert.

Anonym sa...

Har zappet forbi FEM et par, tre ganger nå og hver jævla gang så har det flimret bilder av George Clooney forbi. Er det sant; at damer egentlig er like enkle som oss gutta...?

VamPus sa...

kjartan: George Clooney hele tiden? Hm. Kanskje jeg skal få meg TV?

Johan R. Sjöberg sa...

Du kan säkert finna bilder av George Clooney på internet. TV är fördummande.

Anonym sa...

Så "Fem" er ment som en kvinnekanal? Var ikke sikker på om det skulle være Viasat5 (nå har jo Viasat4 kommet) eller hva det var. Har sett kanalen i programoversikten. Men aner ikke om jeg får den inn.

Vi trenger ingen mannekanal. Det er vel bare å kombinere de hundreogørten kanaler som er tilgjengelige, så får vi vår dose med bilsport, kampsport, vold og action. Ser ikke helt poenget... Men så ser jeg heller ikke mye TV.