Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, september 04, 2007

Dagbladet glemmer seg selv..

Hvorfor er det slik at hver eneste gang Dagbladet har en oppsummering av karikaturstriden med et datoforløp for hendelsen så glemmer de at de publiserte Muhammed-karikaturene selv samme dag som Magazinet trykket tegningen?

Hver eneste gang?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vi copypeister hver eneste gang:)

Anonym sa...

Dagbladet er en dårlig avis, med et noe dårlig omdømme. De prøver bare å nøre opp under den tanken:-)

Anonym sa...

Når islamister føler seg krenket for at noen viser bilder av Muhammed, føler jeg meg mer krenket av at de brenner dukker som ligner på våre valgte, politiske representanter.

Jeg vil annse den handlingen som en provokasjon og en hån mot alt det jeg står for mhp. demokrati og yttringsfrihet!

Anonym sa...

Jounalister og redaktører er veldig flinke på kritikk, med to unntak: Selvkritikk og kildekritikk. I dette tilfellet er det mangelen på selvkritikk som fører ti lat de undertrykker sannhenten om egen tidligere oppførsel.

Gøbbels hevdet i sin tid at en løgn som gjentas ofte nok, blir en sannhet. For Dagbladet gjelder en variant, nemlig at en sannhet som undertrykkes ofte nok blir glemt.