Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, september 05, 2007

Ikke logikk, men Ap-politikk

Fra Dagsavisen:
– Oslo har flere hundre skjenkesteder som er enorme og som ligger tett i tett i sentrum. Det er ingen andre steder i Norge som har det, ikke engang London har det. Der er pubene mindre og mer spredt. Vi må denne strukturen med de kjempestore stedene til livs, sa Rune Gerhardsen i gårsdagens debatt mellom byrådslederkandidatene på Egertorget.
Derfor vil Arbeiderpartiet gå inn for å stenge utestedene på Grünerløkka kl. 22.00, slik at folk trekker inn til sentrum. Logisk? Selvsagt ikke. Det er jo Arbeiderparti-politikk.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Rune har tydeligvis redefinert Grünerløkka som å være Sentrum. Han er kanskje ikke så godt kjent i byen...

Anonym sa...

Ap er jo mestere i dobbeltkommunikasjon. Si en ting og gjøre en annen. Eller si forskjellige ting på forskjellige steder / i forskjellige bydeler.

Det er kanskje nettopp fordi de selv er så gode til det at de anklager Frp for det samme.

Anonym sa...

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/hordaland/val_2007_hordaland/1.3395687

Jeg koser meg hver gang en eller annen fra en karismatisk menighet får råtne litt i fengsel i Midtøsten eller Øst-Asia på grunn av misjonering. Det har de bare godt av", skriver i Mathias Reither, på det kristne internettdebattforumet kristenblogg.no.

Reither sitter i styret for Loddefjord Arbeiderlag og står på 61. plass på Arbeiderpartiets liste til kommunevalget