Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, desember 04, 2007

Dødslista

Klassekampa har vært så hjelpsomme å trykke dødslista for når revvolusjonen kommer. VamPus kom kun på plass nummer to. Ærlig talt. Hva må man gjøre for å komme på første, liksom.

16 kommentarer:

Anonym sa...

De er kjent med begrepet "lanternere", formoder jeg?

Anonym sa...

tidligere medlem av FpU o.0

Anonym sa...

Uff.. Nå blir det mindre Blitz besøk for meg...

Men, på den andre siden er det bare å bestille flybillett til Estland eller New Hampshire og søke liberalt asyl :-)

Anonym sa...

De tror jo til og med at det heter FrPU...

Eirik Løkke sa...

du slo ihvertfall meg - gratulerer :)

Unknown sa...

Jeg var jo strøket helt av lista selv om jeg til og med var prosjektmedarbeider da jeg var med på første Osccarsborg. Tydelig at du gjør sterkere inntrykk mens jeg henger ut med onde liberalister på Cato etc.

Thomas sa...

Peter har jo verdens kuleste bachelor. Kanskje det har noe med saken å gjøre?

Anonym sa...

erf - bare en gjeng med bønder. Lista er nok til for å treffe riktig med børsa, ja...Helt sykt egentlig da dette ikke burde være noen sak, så feite som kapitalister er..

Anonym sa...

Skrives Klassekampen, Klassekampa høres bare harry ut.

Anonym sa...

Er det nå man skal stå med notisblokka og skrive ned navnene på de som er med på venstrevridde aktiviteter på Blindern? For man skulle jo anta at det har like mye nyhetsverdi som de "høyrevridde" som var med her...

Anonym sa...

Tydeligvis må noe av det jeg gjør i mitt daglige virke som generalsekretær ha stor betydning og vekke stor bekymring på venstresiden. Mohahaha..

Anonym sa...

vi trenger da ingen liste etter revolusjonen=P

Anonym sa...

akp ml mente homosexuality var et produkt av mijø,det må vel bli det kapitalistiske de da.det er ikke den globale oppvarminga da,su.

Anonym sa...

er blitzhuset lovlig?er det ulovelig ja what are we waiting for. CHE

Anonym sa...

I HVILKEN KLASSE HØRER LIV,JORUNN BJØRGULF OG HAN JOURNALPROFF, TIL IKKE HOS OSS ARBEIDERE,ALBANIA ROMANIA.ONE TOUR

Anonym sa...

leste for en stund sia kommunismens svarte bok,om det var 1 eller100 millioner som ble drept herregud elvis bin laden,bevis før me at bush er en diktator ps har du vært i usa mix fra verden. vampus det er her det nåes frem..