Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

torsdag, desember 06, 2007

Så henta de naboen..

Et bedre menneske kunne sikkert fått dårlig samvittighet for å ha kalt naboen likhusåte tidligere, for i dag ble han hentet i ambulanse og kjørt av gårde.

Det er ikke hver dag man våkner opp til uniformert politi i gangen, men naboen har altså tiltrukket seg brannvesenet tidligere - noe som var langt mer underholdende. Denne gangen var det en bekymret nabo som hadde kontaktet politiet da aviser fra flere dager ble liggende urørt foran døra hans. Ikke et godt tegn for en enslig eldre mann, som opp til flere ganger har blitt observert på vei ut for å kaste søppel ikledd pysj. Interessant nok for å kaste søpla i søppelkassen ved siden av bussholdeplassen utenfor, i stedet for i søplekassene i bakgården. Kortere å gå, antar jeg.

Politiet hadde både ringt på og dundret på døra opp til flere ganger, før de gikk ut i bakgården for å rope til han via vinduet. Man kunne formelig høre at de trakk et lettelsens sukk da de så bevegelse, og min santen kom han ikke og åpnet døra for dem etter litt om og men. Tenkte jeg her skulle komme Ghost i forkjøpet og bare konstantere at å ha VamPus som nabo åpenbart har tæret på sinnet, for i det han ble båret ut vekslet han mellom å rope på "den tredje mannen med pølse" og å forklare hvor husnøklene hans befant seg.

Hm. Den "tredje mannen" kunne ved ettertanke vært Tommy. Eller Vektern. Eller noen av de andre lugubre typene som tasser rundt Chateau VamPus ved nachspieltider.

Uansett. Kjørt vekk ble han. Håper alt går bra og at han kommer tilbake frisk og rask. For VamPus har definitivt bruk for en nabo med begrenset syn og dårlig hørsel. I mellomtiden så har jeg vel gratis avis inntil videre?

3 kommentarer:

Ghost of Goldwater sa...

Ufint av deg å spolere spydighetene mine! Hrmph!

Anonym sa...

Det beste vil vel være arvekrangel, dvs leiligheten blir stående tom i årevis ;)

John sa...

Man må bare elske galgenhumoren din.