Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

fredag, desember 07, 2007

Satsningsområder

Nationen skriver i dag om at distriktsskoler forsvinner:

" Dette skjer til tross for at skole og utdanning er et satsingsområde for den rødgrønne regjeringen."

Den setningen burde jo vært brukt oftere:
Svakere resultater i alle fag
Dårligere skole med SP
Vil ha mer tyll i mattetimene
Norsk skole til stryk
etc.

" Dette skjer til tross for at skole og utdanning er et satsingsområde for den rødgrønne regjeringen."

La oss håpe de ikke satser like mye på andre ting. Forøvrig kommer Oslo kommune konsekvent best ut i alle undersøkelser, til tross for høyt antall elever med fremmedspråklig bakgrunn. Tilfeldig? I think not.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hmmm.. kan det være at det er et litt mer sammensatt bilde enn som så, kanskje? Nå skal jeg i midlertid ikke ta noen av partiene i forsvar, men du spiller jo politisk mynt på alt som finnes.

Man kan jo satse så mye man vil på et område uten at det endrer det faktum at man har fått levert et veldig dårlig utgangspunkt i fanget av en tidligere ledelse som var mer opptatt av å beskue navler(les: skolenavn) enn å konsentrere seg om sin egen skole og bruke mer energi på å få denne til å prestere bedre.

Flott at de ressurssterke familier kan flytte seg rundt til best mulig skole. Kose seg i det Frie Marked.

Hjelper ikke å komme best ut i _en_ del av undersøkelsen, når standardavviket er så stort som det er. There's lies, damn lies, and statistics.

Anonym sa...

Som foreldrer i Osloskolen siden 1997 kan jeg skrive under på at kvaliteten har økt betraktelig.

Æren for dette må høyrebyrådet dele med Oslos skolesjef fhv Ap-politiker Astrid Søgnen.

Andreas: At statistikk er løgn er en håpløs påstand. Du henviser jo selv til statistikk (standardavvik). Problemet ligger i at journalister har for liten kompetanse i å tolke statistikk + skal lage fete oppslag.