Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

torsdag, desember 13, 2007

USB Wine - julegaveønsket!

19 kommentarer:

Anonym sa...

Oh la la - VamPus viser frankofile tendenser! Qui l'aurait cru?
Inntil videre må nok La VamPusse nøye seg med konvensjonelle metoder for servering av vin, men hun kunne kanskje gjøre jobben litt enklere for alle potensielle givere ved å offentliggjøre en liten vinønskeliste?

Anonym sa...

Den er revolusjonær! Skygg unna!

Unknown sa...

Det er lenge siden jeg sittet så fjetret foran min Mac, som nå... Og selv om de snakket fransk, som jeg ikke snakker, så var jeg helt med og skjønte liksom alt.

Moi vil ha.

Anonym sa...

Jo, men ...
jeg snakker godt fransk, men jeg foretrekker italiensk vin. Hva med meg, da?
Og i går fikk jeg servert en av de beste viner jeg noengang har smakt. Den var faktisk - Bhuddha forby - Indisk (nei, du får den ikke på polet). Hvordan skal jeg åpne den??
Min pc er amerikansk,
oohhhhhhh...

3-liter'n er nær!

Anonym sa...

I fjor fikk jeg usb-vanter med varmeelement til jul, men dette er jo enda bedre! Kanskje ikke like egnet på kontoret, men dog!

Anonym sa...

@ ivare
Det er da ikke noe problem, du må bare velge riktig hjemmeside å "tappe" fra :-)

Selv venter jeg til det kommer en Whiskey - modell.

Cassanders
In Cod we trust

Anonym sa...

ivare: Husk at indisk vin bør leviteres en times tid før du heller den i glassene. (For å oksygenere chakraene, antar jeg.)

Anonym sa...

ÅPNE IKKE DEN FLASKA,GASSEN GÅR RETT OPP I OZONLAGET. DER FLERE SKULLE VÆRT.

Anonym sa...

Å ja, det var dette hullet i ozonlaget, ja. Merkelig vi ikke hører noe om det lenger. Det er vel fordi det er "klimaendringer" som det er "in" å være mot nå.

Ang. filmsnutten - hva er det de sier, "today's science fiction is tomorrow's science". Dette lar seg sikkert gjøre om 50 år. Og hvis noen vil vedde en flaske vin imot, så er det greit. :-)

Anonym sa...

enig med deg filmsnutten, ozon.

Anonym sa...

ja hvor bliver ,ozon, av er det ikke in

Anonym sa...

"Merkelige at vi ikke hører noe om [ozonlaget] lenger." Hæ? Hvis du har Internett-tilgang - og ikke må ha info ferdigtygd av media - kan du enkelt finne ut hvordan det står til med ozonlaget. Det er fortsatt et ganske stort hull over Antarktis og det vil nok ta en del tiår før det er tettet, men takket være det internasjonale forbudet mot KFK-gasser går det rette veien. Og forbudet tok ikke livet av verdensøkonomien heller, slik noen spådde.

Forøvrig utgjør ikke åpning av vinflasker noen fare for ozhonlaaet.

Anonym sa...

VAPMUS,NÅR DU 1 GANG SER EN HEST NEDOVER GRUNERLØKKA MED EN RIDDER PÅ CAST DIN MAC SKJØNNE JOMFRU? OG RID MED MEG. VINPUS KAN VÆRE MIN VÅPENDRAGER.PS GULLET E HEME UTN SPØK OSV.

Anonym sa...

VINPUS JEG MENTE OSOS IKKE OZON

Anonym sa...

BØR jeg kaste mine gassdrevne deo,spray ol eller gi det til de fattige.

Anonym sa...

Det der må være en spøk.
Tviler på at det er mulig.
Det går ikke an å lage vin på den måten.

Anonym sa...

Fram til nå har jeg ventet på at e-handel skal komme så langt at jeg kan skrive ut en pizza, men dette ser ut som det er mindre søl og mer moro.

Anonym sa...

Vinpus - du skjønner deg ikke særlig på sarkasme, du? Jeg prøvde å gjøre det ganske åpenbart at det var medias fokus og dertil hørende politikeres tilsynelatende tendens til å kaste seg over det siste nye av skremselsscenarier - uansett hva det måtte være - som jeg siktet til?

Jeg er fullstendig klar over at hullet i ozonlaget er der fortsatt, om det skulle være noen tvil, og er overhodet ikke tilhenger hverken av at vi skal ødelegge ozonlaget eller forårsake menneskeskapte klimaendringer. Klimaendringene skjer, og personlig er jeg av den mening at en del av det skyldes menneskelig aktivitet. Det er den fundamentalistiske holdningen hos enkelte innen klimadebatten, hvor ingen andre meninger enn den "vedtatte sannhet" tolereres, som jeg reagerer på - en slik holdning smaker alt for mye av religiøs fundamentalisme for meg. For hvor hadde vitenskapen vært i dag hvis ingen noen gang hadde stilt spørsmål ved "vedtatte sannheter"?

Anonym sa...

Den "vedtatte sannhet" kjenner man først når løpet er over og man kan studere målfotoet i ro og mak. Men da er det også for sent å endre på løpsopplegget.