Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

fredag, desember 07, 2007

Miljø-Hitler

Så. I helgen gir vi Nobels fredspris til en mann som kaller folk som ikke er enige med han for Hitler, og en mann som ikke ratifiserte Kyoto-avtalen og hvis film ikke kan vises uten advarsel for skolebarn i Storbritannia.

Og på Bali må visstnok fly flys tomme frem og tilbake fordi de av plasshensyn må parkeres på andre flyplasser på grunn av den store tilstrømningen av miljødelegater.

Ja ja...

7 kommentarer:

Anonym sa...

I Aftenposten

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/politikk/article2141299.ece

sukker den norske venstreside nok en gang tungt over "besynderlighetene" i det amerikanske valgsystemet som fravristet deres yndling Gore valgseieren.

Pussig nok har de ikke tilsvarende besvær med "besynderlighetene" i det norske valgsystemet som ga de rødgrønne flertall på tinget uten flertall i folket, men det var en digresjon her.

Ville invasjonen i Irak være unngått dersom Gore hadde vunnet?
Tja, vår noble prisvinner hadde klare synspunkt på det: http://www.borgerjournalistene.org/nyheter/meninger/politikk/al_gore_oensket_regimeskifte_i_irak

Synspunkter han beholdt like inntil invasjonen. Vil han ta opp dette i Nobeltalen skal tro?

s sa...

sv
Jeg synes det er flott at verden har kommet så langt at voksne menn (som Aftenpostens journalist) ikke lenger er redde for å vise følelsene sine! :)

Anonym sa...

Vel, det er jo helt greit å mene at valgsystemet i USA burde vært slik at Gore hadde vunnet i 2000. Dobbeltmoralen kommer imidlertid til syne når man ikke da også går inn for en endring av det norske valgsystemet som - som signaturen "sv" ganske riktig påpeker - består av de samme besynderlighetene som kan føre til, og har ført til, at partier med et mindretall av stemmene bak seg oppnår et flertall i Stortinget. Altså prinsipielt nøyaktig det samme som det som skjedde i USA. Er denne journalisten i Aftenposten så lite oppegående at han ikke vet dette? Neppe. Ergo fremviser han dobbeltmoral.

Anonym sa...

Nok et eksempel på at "miljø-menigheten" heller angriper person enn sak når de føler seg truet.
Var det noen som undret seg over at bevegelsen blir kalt ny-religiøs?

Når kommer fatwaen mot Lomborg?

:-D

Anonym sa...

Kilde:"»Lomborg betragter folk som numre. Han mener, at det vil være billigere blot at evakuere folk fra Maldiverne i stedet for at forsøge at forhindre vandet i verdenshavene i at stige, så øriger som Maldiverne eller Tuvalu forsvinder i havet. Men hvor er respekten for mennesker henne? Folk har en ret til at leve og dø der, hvor deres forfædre har levet og ligger begravet. Hvis man skal følge Lomborgs tankegang, var det måske rigtigt, hvad Hitler gjorde,« lyder den barske kommentar fra Pachauri."

Så, Pachauri anklager ikke Lomborg for å være Hitler for klimaet. Han anklager Lomborg for å ha et kynisk syn på verden. Kanskje Vampus kan være litt mere nøyaktig i fremtiden, eller er det kjedelig å ikke misrepresentere?

Anonym sa...

Kanskje det kan være en ide for "anonym feiging" å være litt mer nøyaktig også? Sammenligningen er i beste fall håpløs. Lomborg har vel aldri sagt at folk fra Maldivene skal sendes i gasskamrene? Ergo blir sammenligningen så på trynet som det går an å bli.

Skjerpings!

Anonym sa...

JA I USA BLIR IKKE TABBENE KLIPPET VEKK.I GRELL MOTSETNING TIL CUBA,CHAVEZ OG ANDRE ARBEIDERUNDERTRYKKENDE LAND.PSCASTRO RIP