Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

fredag, oktober 27, 2006

Jenteklubben

Det skjedde i de dager da VamPus akkurat hadde fått ny jobb og skulle skrives inn i manntallet for jenteklubben som eksisterte på kontoret. Seremonien skulle finne sted i et nærmere angitt hjem over ost og rødvin. VamPus har en sunn skepsis til kvinner som beveger seg i flokk og hadde tidlig bestemt seg for å legge bånd på både tunge og tørst etter edle dråper.

Man skulle gjøre et godt inntrykk må vite. Og det gikk ikke så galt. Til å begynne med. Samtalen fløt naturlig og det så ut til å bli en hyggelig aften. Vertinnen hadde dekket et lekkert bord, pyntet med pent bestikk og flotte krystallglass. Bryllupsgaver, opplyste hun oss om. De av oss som røkte tok vår last utenfor og la sneipene pent på kanten av muren for å kaste dem når vi gikk. Dette skulle vise seg å bli VamPus' bane...

Les mer på VamPus hos Henne.

Ingen kommentarer: