Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, oktober 04, 2006

Øl, øl, øl, øl, øl

Da var det VamPus' tur til å minne de ærede bloggedamer om damebloggeøl, bloggedameøl, øldameblogg (hm...det er vel meg, det)..

Åsted:
Bakgården til Dattera til Hagen
Tidspunkt: Fredag 6. oktober kl.20.00
Antrekk: Definitivt

Drusilla er klar
(Beer. Good.) og Tiram har oversikten.

Siden VamPus nok en gang har vært oppe i over et døgn for å få den forbaskede avisen til Oslo Høyre ferdig, så hørtes det i grunn godt ut med en.. øl. Nå.

Og gutter... next time...

10 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg håper du får betalt for det avisarbeidet. Eller overlever Oslo Høyre på dugnadsånd? ;D

*gleder seg til øl!* :)

Anonym sa...

VamPus, du får invitere med meg neste gang du vil ha med gutter ut...

Tine sa...

Ååååå! Jeg vil også være med!

Kosialist sa...

Du har spam, VamPus. Se kommentaren over denne.

Men ellers er det vel lite strategisk å gjøre tid og sted offentlig hvis du bare vil ha personer av en viss type med? :)

Anonym sa...

Vampus, du må ikke dumpe ut med hvor en samling supersmarte, veldressede damer skal samles. Det er omtrent som å føre flokken til "ulven" - les: meg :-)

Skulle ikke forundre meg om det er et ønske om å bli kunstferdig befruktet....

Anonym sa...

Sien det vil bli mistenkelig fullt på Dattera til Hagen i morgen anbefaler jeg alle som har tenkt å "tilfeldigvis være på samme sted" å komme tidlig.

Anonym sa...

Brumle kunne for så vidt tenke seg å sjekket ut Vampus sitt definitive antrekk fredag, men siden han er gått ut på dato for lenge siden må han nok nøye seg med å være på Mora til Hagen.

Anonym sa...

Ha, ha - når jeg leser kommentarene her vil det ikke forundre meg om det dukker opp en mengde menn på åstedet i morgen. Slike som bare sitter og skuler over øl'en.

Men jeg gleder meg - og det skal bli morsomt å hilse på sjefskatta!

Anonym sa...

Oppe over et døgn?

Med eller uten hjelpemidler (som f.eks amfetamin?)

VamPus sa...

Knut Stian: Det går fint an å være oppe over et døgn uten andre hjelpemidler enn kaffe.. det hjelper å være litt stressa :-)