Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

fredag, oktober 27, 2006

Hvorfor, Kåre?

Her lå en sladdet verson av et av de private bildene som lå på mobilen som Kåre Conradi mistet. Bilde og tekst er slettet, kommentarene og reaksjonene nedenfor beholdt.

Denne posten vil bli oppdatert med begrunnelse for publisering og begrunnelse for å slette. Inntil videre takker jeg for alle kommentarene nedenfor.

Oppdatert: Landsbyidiotenes årsmøte?

107 kommentarer:

Ghost of Goldwater sa...

Vet ikke om det er noen trøst, men jeg har også ofte hatt lyst til å dunke hodet ditt i veggen.

VamPus sa...

..og det har nok Kåre også lyst til akkurat nå...

Anonym sa...

Han ville vel vise frem det fineste han hadde...

Anonym sa...

Men jeg synes kølla ser litt blørry ut. Har du sensurert den for å skåne Kåre, eller har du sikla slik at fargene har blitt dradd utover?

(Eller er det et marsvin kanskje?)

Elvis Bling Laden sa...

aw!
Tør jeg minne om Jesu ord, "du skal gjøre mot andre som du vil at andre skal gjøre mot deg selv"? Hadde ikke du nettopp mistet en datamaskin, frøken?
Det andre spørsmålet som u-ungåelig er nødt til å stilles er; heter det egentlig å "miste" mobiltelefon i den grad du er i besittelse av denne telefonen nå?

Flere spørsmål, denne gangen fra et litt maskuling perspektiv; Hvorfor får vi ikke se bilder med kone? Og er du sikker på at det ikke er hennes? kanskje han ville legge igjen en hyggelig hilsen til henne før han skulle på jobb? Til slutt; hvorfor kaller du Thomas Gjertsen for Kåre?

Milton Marx sa...

Tatt i betraktning VamPus' involvering i Kvinner for porno, tror jeg at jeg gjerne ville hatt PCen hennes - hvis det bare ikke hadde vært en Mac.

"Hvorfor i alle dager tar du bilde av deg selv i speilet med penis hengende ute? Med mobilkamera?! HVORFOR?"

Ville det vært bedre dersom han hadde tatt bildet med en tørrfisk hengende utenfor?

Anonym sa...

Si endelig ifra om det er noen som ser en penis der????

writerdude sa...

«Vi er kjent med at flere av disse fotoene sirkulerer på nettet. Offentliggjøring av disse bildene er åpenbart ulovlig, og enhver videre publisering vil bli rettslig forfulgt», heter det i pressemeldingen fra Jan Sollesnes i HiHat Management.

--

Hmmmmm. Link.

The plot thickens.

Anonym sa...

Vampus

Det er en ting jeg lurer på: Hva var det som fikk deg til å legge ut Conradis høyst private bilde på en av landets mest leste blogger?

Anonym sa...

Skal vi nå se.... Skal jeg :
1) Legge en pakke med 100-lapper åpent for alskens tyvepakk?
2)Legge en bunke med nakenbilder av prinsessens bekjente og hans like nakne hustru åpent for alskens tyvepakk?
3)eller skal jeg rasjonalisere:legg alt snusket inn på min mobiltelefon, og la den ligge ubevoktet; slik at alt snusket kan viderebefordres av nysgjerrige noksagter og anti-royalister..???

Anonym sa...

vampus, du skuffer... jeg har ikke lyst til å se tissefanten til en eller anen skuespiller (forresten, jævlig drøyt av deg å poste noe sånt. jeg mener, hva faen? vet jo at dere i frp står bak se og hør, men likevel)

det jeg har lyst til å høre er deg hviske forførende inn i øret mitt om hvor godt alt kommer til å bli om vi bare overgir oss totalt til "markedskreftene" (hadde det enda vært så godt). kom igjen, du kan få 21 tommer amerikansk pikk (uten vaselin ) til å høres ut som litt rolig forspill før den ordentlige kosen.

kom igjen da. jeg kommer til å bli alvorlig seksuelt frustrert hvis det går enda en måned uten referanser til ronald reagan eller milton friedman (når ble frp anarko-kapitalister forresten? jeg fikk aldri memoet).

Anonym sa...

Jeg fatter ikke hvorfor du har lagt ut et bilde som så åpenbart er privat - og stjålet.

Anonym sa...

Notat til meg selv: Fra nå av skal jeg ikke lese Vampus mens jeg spiser frokost.

Anonym sa...

Du kunne kalt ham Profeten, Vampus. Så kunne det blitt en kamp for ytringsfriheten. Igjen. Hvis det ikke allerede er det da.

Dette hadde da absolutt ingen mening, å publisere private bilder?

Anonym sa...

Trying to read between the *lies*, here.
Er historien omtrent slik som dette?
VamPus ble frastjålet mobilen i en eller annen sammenheng, men fikk(?)den etter en tid tilbake med mer innhold enn da den forsvant.
Hvorvidt tilbakelevering var planlagt er jeg usikker på. Men da den kom til rette hadde den "den skyldige" bl.a. lagt inn en flertydig "egenreklame".

Vi kan anta at en anmeldelse av forholdet a) som simeplt tyveri eller b) seksuell trakassering, neppe hadde påført objektet nevneverdig problemer (garantert henlagt uten etterforskning).

Siden det er mer enn kølla som er blurret, klarer jeg ikke å mobilisere mye engasjement for personvernet til kjeltringen her.

Anonym sa...

Tror du gjør lurt i å fjerne bildet, vampus. Rett og slett rimelig teit av deg å legge det ut. Du er en offentlig person som ofte er i media, og dette vil nok ikke gå upåaktet hen. Bare et tips. Og Elvis Bling Laden sin kommentar er på sin plass.

Anonym sa...

Bra vi har noen som fortsatt tør å tøye ytringsfrihetens grenser...Tross alt snakker vi om et bilde som offentligheten (Eller Vampus, om ikke annet?) har stor interesse av her;)

Anonym sa...

Hahahaha... uffda. burde vel egentlig ikke le. tenker på den stakkaren som sendte meg bilder AKKURAT som dette. Så ble mobilen min stjålet. Gpdt at det var en utlending som stjal mobilen min....

Anonym sa...

stakkars fyr. om det bare hadde vært ari behn som mistet kameramobilen... DA hadde det vært morsomt...

Elvis Bling Laden sa...

Aha! Nå har jeg sett avisenes forsider. Det er slett ikke thomas G. Det ER Kåre!?!
Da har jeg egentlig bare ett spørsmål til:
Hvorfor har ikke JEG fått disse bildene på e-post? har jeg ingen venner lenger? Hva foregår?

Det var skuffende nok i hine hårde dager hvor LOVE-viruset raserte bildefilene til hele Norge, og jeg ikke fikk den èn eneste gang. Jeg er fortsatt litt såra over det. Men nå har dere sjangs til å gjøre godt for det. Adressa er elvisblingladen@inkvisisjonen.com
Okei?

Anonym sa...

Vi er flere her som er enig med Anonymus ovenfor. Du begynner å bli kjent og det er visse ting du ikke er tjent med å ha på din CV. Alt du publiserer og alt du legger på nettet kan brukes MOT deg, både av media, som privatperson og fremtidige arbeidsgivere. Du bør lage din egen VÆR VARSOM plakat. Tenk deg godt om, Vampus. Dette var unødvendig. La andre gjøre slike "drittjobber". Tror ikke du selv er klar over at du begynner å få et navn. Ikke ødelegg det med slik dritt

Knut Johannessen sa...

Hvorfor Vampus? synes jeg er mer berettiget. Dette er bare pinlig. Jeg hadde ventet å finne det hos pubertale fjortiser, men ikke hos deg.

Mitt råd er at du fjerner det så fort som mulig av to grunner:

1. Det er privat og hører ikke hjemme på en internettside som av mange oppfattes som offentlig.

2. Det er straffbart. Du bryter Åndsverkslovens §43 og utsetter deg for: Sitat Lovdata: "§ 54. Med bøter eller fengsel inntil tre måneder straffes den som forsettlig eller uaktsomt bryter denne lov."

I en tilsvarende sak fikk overtrederen en bot på 5000, inndratt datautstyr og måtte betale 5000 til "offeret". Det er ikke pikken til Kåre Conradi verdt.

Anonym sa...

Må bare si meg enig i dem andre her, usmakelig å legge ut et bilde som er stjålet.

Nemo sa...

Hmm... Er Vampus ute etter jobb i SE og HØR?

Trodde hun stilet høyere enn det...

Kåre er med dette egentlig ikke avslørt som annet enn et menneske.

Anonym sa...

Heleren er bedre enn stjeleren.

Anonym sa...

vox populi: Det KAN faktisk hende det kan straffes som heleri også, jf. strl. § 317. Mobilen er stjålet, og siden vampus har reklame på siden, som hun tjener penger på, kan det hevdes at hun skaffer seg "utbytte" av en straffbar handling.

Men straffebudene er jo underordnet. Poenget er at å publisere et slikt bilde er moralsk forkastelig.

gisle sa...

Hadde ikke tenkt å åpne munnen i denne vanvittig überhypede ikke-saken, men må få sagt at det er både irriterende og ufint at du legger ut bildet. Er det bare lav moral, eller snakker vi også om dårlig utviklet sympatievne (selv om den forsøkes skjult bak en slags ironi/humor)? Skulle ønske jeg ikke hadde sett bildet, og skjønner ikke hva noen av oss – definitivt inkludert deg selv – har med dette å gjøre.

Du fortjener ikke latter, men en myndig tante som kan gi deg en real skjennepreken. Og en bot som svir.

Anonym sa...

hmm dette fikk meg til å tenke på denne greia fra karikaturbråket:
"Den natten jeg reddet ytringsfriheten"

Hans P Fosseng sa...

Det er ikke sånn at du publisere bildet bare fordi du kan gjøre det... Conradi mistet mobilen og bildene derifra har blitt publisert av en eller annen stakkar - mot Conradi og Aas Hansens vilje. At du kommenterer denne ikke så alt for viktige saken er jo selvsagt helt fint, men du trengte vel ikke å legge deg på samme nivå som stakkaren som i utgangspunktet publiserte bildene? Det hjelper veldig lite at du har klusset litt midt i bildet, for å si det sånn.

Anonym sa...

Dette er som å komme fra nød og elendighet i et annet land, -få servert en fersk norsk avis på flyet og se førstesideoppslag om samme sak som Vampus omtaler. -Dette er en barnslig, unødvendig og lite sympatisk måte å vise hva du tør. Når man gang på gang skal vise verden at man tør å gjøre det meste av det flertallet ikke ville gjort, ja så har man selv et problem og et stort behov for å markere seg. Å markere seg på en negativ måte er ikke noe mål. Hold deg til andre og mer seriøse saker. Dette er nedverdigende dritt. Som Samuelsen sier; Stil høyere enn dette. Og som en annen leser er innpå; Dette og lignende saker er ikke til din fordel. Ting som ligger på nettet (eller er offentliggjort på andre måter) vil bli brukt mot deg i fremtiden. Du kan bedre enn dette, Vampus og du har evner og intelligens nok til å ikke legge deg på samme nivå som Se og Hør. Trodde du var interessert i en annen målgruppe.

Anonym sa...

Å skjule (eller forsøke å skjule) "sleivspark", negativ og unødvendig omtale, drittpreik, ironiseringi av andre, gjør ikke denne og andre saker bedre. Vampus har gått over streken tidligere. Dette (og tidlligere ting) virker bare usympatisk, smakløst og som et behov for å vise hva men våger. Skuffende, Vampus. Du kan bedre. Bettina.

Anonym sa...

BETTINA fortsetter....
-mente selvfølgelig : åskjule slik omtale bak humor.

Anonym sa...

Du kan bedre enn dette, Vampus og du har evner og intelligens nok til å ikke legge deg på samme nivå som Se og Hør.

Eh, nei... tydeligvis ikke? Blir ikke sånn bare fordi du sier det vet du.

Vampus er en rølpete og vulgær frp-berte. Hun har evner og intelligens som man skulle forvente fra en fanatisk "Amerikavenn".

Anonym sa...

Artig å se venstresiden ile til og forsvare den kulturelle "eliten" i Norge.

Way to go!

Hva med å forsvare Paris Hilton da? :P

Anonym sa...

Dette var rett og slett trist, og hva verre er - antakelig ulovlig. Her passer bare ett ord: FY!

Anonym sa...

Var det ikke Torbjørn Røe Isaksen?
Vel, vel, vi får la dette være en lærepenge for oss alle; nå vi slutte å knipse bilder av våre skruer og muttre med kameramobiler!

Anonym sa...

Hvor er hylekoret for hva Paris Hilton ble utsatt for? Pamela? Eller andre av de ørten kjendisene som har mistet private bilder?

Var jammen ikke mye kritikk mot grafsingen i privatlivet til Natascha Kampusch heller... Men NÅ begynner folk å syte... og selvsagt er Vampus sitt politiske syn det mest sentrale her...

Utrolig hvordan folk mangler proporsjoner....

Anonym sa...

Hei bernt. Hvis det (som du impliserer) stemmer at Heidi Nordby Lunde postet private bilder av disse Amerikanske kjendisene, så fortjener hun kjeft for det også. Ellers skjønner jeg ikke helt hva det har med saken å gjøre.

Anonym sa...

Det er vel grunn til å konkudere med at han burde holdt his stones in his pockets...

Anonym sa...

..it was the fame said: Vampus har vist seg som en oppegående ung dame som kan bedre. Bare synd at hun med jevne mellomrom roter seg ut på viddene. Vampus bør finne sitt ståste og la være å kommentere alt mellom himmel og jord. Det blir for mye å kommentere alt fra politikk til søppel journalistikk. Velg dine områder, Vampus. Jeg bifaller forslageat om din egen Vær Varsom Plakat.

Anonym sa...

..it was the fame said: Vampus har vist seg som en oppegående ung dame som kan bedre. Bare synd at hun med jevne mellomrom roter seg ut på viddene. Vampus bør finne sitt ståste og la være å kommentere alt mellom himmel og jord. Det blir for mye å kommentere alt fra politikk til søppel journalistikk. Velg dine områder, Vampus. Jeg bifaller forslageat om din egen Vær Varsom Plakat.

Anonym sa...

Nå må du snart svare for deg, Vampus...

Anders H sa...

Brenne på bål, brenne på bål, brenne på bål!

LA SOSIALISMENS RØDE FLAMME FORTÆREN DEN KALDE OG BLÅ BLOTTERKVINNE! FY SKAMME SEG!

Anonym sa...

Anders H

Så det å etterlyse empati og alminnelig folkeskikk er det samme som å være sosialist? Det må da være hva vi på venstresida kan kalle for gode nyheter....

Anonym sa...

Faen heller, la VamPus skrive og gjøre som hun vil. Flestepartene av dere gjenntar bare hverandre, uansett. Hverken bildet eller innlegget er så jævla sjokkerende at det gjør noe. Og greit nok at det kanskje var feil, men gjort er gjort og spist er spist.

Anders H sa...

Manfred:

Så du anerkjenner privat eiendomsrett?! Hva slags halveissosialist er du?? Solidaritet og likhet, du kan se Kåre, Kåre kan få se deg... logisk. Jeez, for et freakshow : /

Anders H sa...

amanda:

Amen! Hvorfor skal man STRAFFES for noe man gjorde i FORTIDEN?! Altså, for leeenge siden... :(

Milton Marx sa...

Som enda en hobbyjurist tror jeg at det ville bli spennende å se en anmeldelse av VamPus. Det hun offentliggjør er ikke et bilde av en annens private deler, men derimot av hans latterlige atferd (pikken er jo sladdet).

Hva om man offentliggjorde et bilde av en naken kjendis på stranda, men med sladding av de private delene? Noen som vil ta saken?

Det VamPus offentliggjør er ikke nakenheten, men den pinlige situasjonen - som Conradi har brakt seg selv i. Vi vet fortsatt ikke hvordan pikken til Conradi ser ut, men vi vet at mannen tar ganske idiotiske bilder av seg selv for å sende rundt.

Når man ser på all sympatien mannen får, er det vanskelig å forestille seg annet enn at det å ta snodige bilder med mobilen er mer utbredt enn man normalt tror - og at mange av VamPus' lesere tydeligvis er aktive i sporten.

Anonym sa...

Jepp. Kåre Conradi er nok ganske flau i disse dager. På grunn av at hele Norge har sett snoppen hans dinglende utenfor en ganske stygg shorts, og fordi han har avslørt seg selv som en som nettopp tar bilde av seg selv med snoppen dinglende ut av en ganske stygg shorts. Sannsynligvis er det mest grunn til å være flsu over sistnevnte. Vampus har ikke offentliggjort snoppen, men understreket hvor latterlig dette er. Ingen, INGEN vil kunne se Kåre Conradi på en scene på lang tid uten å tenke på disse bildene. Stakkars mann.

Til de som skjeller ut Vampus: De fleste har sannsynnligvis både mottatt og sendt dette videre på mail. Begynn med dere selv først.

VamPus sa...

Dette handler ikke om ytringsfrihet. Det finnes like lite unnskyldning for å publisere bildet som det finnes for å ta et bilde av seg selv i speilet med snoppen sin hengende ute. Det finnes to mennesker som får lov til å kritisere meg for dette - Kåre Conradi og Marian Aas Hansen. Hele medienorge vrir på seg i håp om at noen skal trykke bildene slik at de kan toe sine hender ved å fordømme dette ved siden av en stor faksimile. Tipper dette har blitt "mistet" til et tysk ukeblad i løpet av helgen. I avisene og på radio har man gått så langt man kan for å beskrive innholdet uten å ta den helt ut. Til forskjell fra Conradi. Enig med vedkommende som sa at han burde ha holdt his stones in his pockets. En forøvrig glimrende forestilling som anbefales varmt.

Forøvrig er Conradi og hans forlovede to unge vakre mennesker som ikke har noe å skamme seg over.

Og jeg har sjekket mitt tilsynelatende medlemsskap med FrP, og de sier (som forventet) at jeg ikke er registrert.

Anders H sa...

Ok, fra spøk til revolver.
Begge de to menneskene som du har gitt lov til å kritisere deg for å publisere bildene, har faktisk gått ut i mediene og sagt at de vil bruke loven til å forfølge dette. Meg bekjent er retten til privatliv også retten til å løpe naken rundt hjemme, synge dumme sanger og ta bilder av deg selv meg kamera (f.eks.) uten at disse skal offentliggjøres sporenstreks den dagen de mistes. Personlig har jeg ingen sterke formeninger om privaltivet, siden den eneste grunnen jeg ser til at noen ville holde "dumme/rare/etc. bilder" av seg selv tilbake, er at de vil holde en slags fasade foran sitt egentlige jeg. Det som er synde for Vampus er at hun ikke har publisert bilder av meg, men av Kåre, som tydeligvis deler den gjengse oppfatning at dumme/dårlige bilder av enselv er privatlivets fred og dermed verdt å gå lovens vei for å straffe. Uansett trenger ikke Kåre å unskylde seg for å ta bilder av sin egen penis...

Anders H sa...

Vampus, hadde du kapret domenet "se&hoer.blogspot.com" (helt anonymt selvsagt), publisert bildene der før du selv la et ut på Vampusverden. Da ville du kanskje ikke være skyldig lenger...? Eller?

Sorry for at jeg er så jævlig skadefro :P
Personlig synes jeg EGENTLIG at det er en bagatell, men jeg klarer ikke å la være å kødde med det ^^

Anonym sa...

Hehe, hadde dette vært USA (vi nærmer oss) hadde du vært det de kaller trailer-trash. Artig at så mange velger å leve i trailerparks selv om de er så velstående der borte. Amerikanerne er tydeligvis ikke så veldig opptatt av luksus og materielle goder.

Morsomt at Norges største frp-blog er skrevet av en som ikke er medlem forresten. Har du fått noen jobbtilbud fra Se og Hør eller Nå? Kombinasjonen av frp-politikk og naiv smakløshet burde gjøre deg til toppkandidat.

VamPus sa...

"Uansett trenger ikke Kåre å unskylde seg for å ta bilder av sin egen penis..."

Bare innrøm det. Dette ER faktisk morsomt. Uansett hvilken indignasjon dere klarer å mønstre på hans vegne.

Anonym sa...

Vampus:

"Det finnes to mennesker som får lov til å kritisere meg for dette - Kåre Conradi og Marian Aas Hansen."

De har allerede gitt uttrykk for at de ikke vil at bildene skal publiseres. Og ymtet frampå om rettslige skritt. Så kritikken er der (selv om ingen nevner ditt navn)

"Hele medienorge vrir på seg i håp om at noen skal trykke bildene, slik at de kan toe sine hender ved å fordømme dette ved siden av en stor faksimile."

... og du kommer dem til unnsetning.

Ikke imponert, Vampus

VamPus sa...

hallå m.fl: det er helt greit å skjelle meg ut og fordømme meg. Jeg overlater til andre lesere å gjøre det samme med dere..

En liten blå høne sa...

Ingen av dere hetsere er noe bedre. ALLE har en 'secret single behavior' og gjør ting som KC, men de færreste blir uthengt i media på grunn av det...

Anders H sa...

Vampus, jeg har aldri betvilt den humoristiske kvaliteten over saken :P

Anonym sa...

Vi som ikke skjeller deg ut kan vel få et skikkelig svar, vel?

Anonym sa...

blå høne:

"de færreste blir uthengt i media på grunn av det..."

... og det vil vi ikke heller.

"Ingen av dere hetsere er noe bedre"

Enn hvem? Conradi eller Vampus?

Anonym sa...

Det morsomste er jo alle som er såååå indignert og selvsagt likevel må trekke frem at Vampus tilhører høyresiden. Hvis man klarer å påstå at det har noe med saken å gjøre, så overgår man alle som poster bildene i hyklerskhet....

Anonym sa...

"Hvorfor, Vampus?"

Siden du nettopp fikk frastjålet Mac'en din, trodde jeg du ville klare å oppvise et snev av empati.
Men dette har kanskje mer med moral å gjøre?

Hvis Kåre hadde gjort en Riiser med dette bildet ville jeg ledd, nå synes jeg det bare er trist at tullinger (deg, i dette tilfellet) ikke klarer å la være...

/Meg

Anonym sa...

Conradi viser sin edleste del, og brått blir det krangel om det. Fordi fyren er kjent? Det kan nemlig ikke være noe unormalt han viser, da 50 % av verdens befolkning har det samme stellet (bare mye større selvsagt). Det kan være at fyren ikke er normal, fordi det skal mye narsistiske tendenser til for å stille seg forran et speil og ta bilde av snurrebassen sin..halvfeit..

Jeg ser at Conradi viser seg frem i det offentlige som en som har høy "integritet", og så viser det seg at han bare er en selvopptatt, stor tulling..med hang til å vise tissen sin i ny og ne..

OM litt får vi en reportasje fra sjå og høyr der vi får se en "angrende" Conradi, kanskje han faller hen til litt trøstedrikking inkl. en liten håndjager, vi venter i spenning.

Anders H sa...

Må man være narsisist for å ta bilder av sin egen penis? Spørsmålet har nesten filosofiske dimesjoner...

En liten blå høne sa...

Manfred: Enn Conradi. Vi har alle en privat oppførsel som er 'hemmelig' og som vi hadde blitt flau av dersom bilder av denne private oppførselen hadde kommet på trykk.

De som hetser stakkars Conradi for det han bedriver på bildene: Har dere aldri gjort slike ting selv? Om ikke akkurat å dingle med tisselassen utenfor boxeren - men noe annet i samme sjanger?

Den som svarer nei, lyver.

VamPus sa...

manfred: Trodde jeg svarte: Fordi det rett og slett var for morsomt til å la være. Ikke noe høyverdig motiv, så la kritikken fløyma over.

Liten Blå Høne: Vi har sikkert alle våre særegenheter...

Anonymous om mistet Mac; jeg har mest sympati med KC for å ha mistet tlf til alle kontakter etc. Det som er på min Mac som er mistet kan sikkert bli brukt til å gjøre slemme ting (regnskap, fakturaer etc), men i seg selv er det ingenting der som ville vært flaut for meg om det ble lagt ut.

Men så har jeg jo hele tiden også hevdet at bloggere som er uetterettelige eller bare slemme vil miste kredibilitet og lesere. Det kan jo bli spennende å se om "markedet" fungerer..

Anonym sa...

bloggere som er uetterettelige eller bare slemme vil miste kredibilitet og lesere

Det er kanskje den dummeste uttalelsen jeg noensinne har lest på en norsk blogg. Hvorfor tror du folk trekker fram Se og Hør i sammenhengen? Det er kanskje ikke så overraskende at du som frp-berte mener at dette er en sak for "markedet" og ikke for din egen folkeskikk og moral.

Det store problemet vi står ovenfor er at ditt syn på verden er det dominerende. Grådighet, statusjag og pr-kåthet trumfer alle andre hensyn. Du er det meste som er galt i verden inkarnert i en rølpete og hensynsløs kropp.

VamPus sa...

"Du er det meste som er galt i verden inkarnert i en rølpete og hensynsløs kropp."

Det er notert.

Elvis Bling Laden sa...

Jeg er fortsatt litt såra og venneløs.
http://gudbedre.blogspot.com/2006/10/kre-conradi-og-marian-aas-hansen.html

Anonym sa...

Så når noen står i en fortvilet situasjon, så synes du det er på sin plass å bære ved til bålet og fortelle alle andre hvor morsomt det var etterpå. Hm. Interessant, med tanke på dine politiske ambisjoner ;)))

Machiavelli (No) sa...

"hallå said...
Hehe, hadde dette vært USA (vi nærmer oss) hadde du vært det de kaller trailer-trash. Artig at så mange velger å leve i trailerparks selv om de er så velstående der borte. Amerikanerne er tydeligvis ikke så veldig opptatt av luksus og materielle goder."

Sjelden har jeg sett et bedre eksempel på at "den som sier det, er det"...

Maken til halvskalle av en internettmobber. Og han (Hallå må jo bare være en mann, dessverre) tror han holder "the moral highground"?

Tragisk, esse.


M

Anonym sa...

Conradi har jo ikke engang ryddet på rommet sitt før han tok bildet. Skal man ha respekt for den slags.

Anonym sa...

haha, "den som sier det er det", den skal jeg huske. har civita arrangert retorikk-kurs for dere blåbloggere? et eller annet sted må dere jo ta det fra.

vampus og vennene hennes ønsker å sette inn nådestøtet mot siste lille rest av anstendighet i dette landet. atpåtil er de frekke nok til å gjøre dette i frihetens navn. avsky.

Anonym sa...

Ser fortsatt ikke linken til venstresiden og forsvar av "artige" bilder av KC?

Anonym sa...

Slemme, slemme VamPus...

Anonym sa...

Er det sant at Kålrabi også er fotografert i en intim situasjon med en grevling og en brokkoli?

Anonym sa...

Hvem har vel ikke tatt bilde av seg.. Dette er bare litt klønete av Kåre siden han er kjendis.

Jeg kan godt sende deg bilde av min.

Anonym sa...

Djises. Om man er så inn i helvete teit at man stapper pilten ut av buksesmekken, stiller seg foran speilet og tar bilde av sitt eget speilbilde med mobilkamera, for så å spare på bildet, da er man så blåst at man jaggu ikke fortjener bedre.

Anonym sa...

Jeg kan ikke fordra folk som snakker om seg selv i 3. person..

Kenneth sa...

Hvorfor? Kåre: "viss jeg bare lemper ut min mitt bedre hode her, tar et bilde, for så å "miste" mobilen slik at noen andre finner den, slik at jeg kan få flere damer, UTEN at jeg drar en riise"

Anonym sa...

Hvorfor? Jeg kan bare tenke meg en grunn til å ta et slikt bilde. At man har litt for god selvtillit, og digger seg selv litt vel mye.

Rolf sa...

Hm, jeg skjønner ikke helt problemstillingen her. Hvis Conradi har lyst å ta tøysebilde av snadden sin, hvorfor skal han ikke få lov til det?
Og dessuten, en viss maler ved navn Odd Gjerdrum malte bilde av den digre kuken sin, hvorfor skal ikke vi "amatører" kunne gjøre det samme?

Anonym sa...

Kåre har ingen ting å skamme seg over. En lang og vakker penis er det. Hva tanken bak dette stuntet er tror jeg ikke man skal spekulere så mye på. Hvis han er skrudd sammen slik de fleste mannfolk er, så var nok dette et innfall "Oi! se på den tissen da. Den vil jeg ta et bilde av!"

Anonym sa...

Fotografen har enerett på eksemplarfremstilling. Du bør enten inngå en avtale med fotografen eller gjerne bildet.

Når fotografen har uttalt at bildet er ståljet og at han ikke ønsker det publisert så burde det være åpenbart for deg hva du skal gjøre.

Anonym sa...

Første gang jeg leser en blogg og VG har skylda. Men kan jo ikke annet enn å fastslå at her var tonen veldig gymnasial og eplekjekk. Lykke til ekshibisjonist !

Oystein Alsaker sa...

Det er rimelig naivt av en person å tro at hvis man går ut i VG og Dagbladet med en slik sak og tror at et problem forsvinner om man truer med søksmål. Effekten har blitt at "alle" nå vil se bildene. Kåre Conradi fortjener premiestut-prisen for 2006 for sin manglende innsikt i menneskenes natur og internetts desentraliserte struktur.

Anonym sa...

hæ? trodde virkelig du var litt oppegående og hadde fått med deg at å sende et bilde, som du vet er stjålet, på mail er noe helt annet enn å publisere likedan på en hjemmeside/blogg. Det er lite voksent av deg (selv om jeg driter i bildene, de gir meg ingenting) og virkelig noe kunnskapsløst og platt av deg, har du blitt plump?
Skal jo ikke se bort i fra at du får en anmeldelse i fanget pga dette. Denne saken har jo blitt forklart av flere jurister i enhver debatt siste tiden, noe som kanskje har gått deg huse forbi kan det se ut til...

Anonym sa...

VGs omtale førte i hvertfall til at jeg fant bildene via denne siden.
Hadde VG lagt saken død hadde langt færre fått sett bildene det er helt sikkert

Anonym sa...

har du blitt plump?

Hva mener du? Hun har vel alltid vært litt rund i kinnene?

Anonym sa...

Du skuffer. Dypt og inderlig. DU, av alle. Trodde ikke dette im deg.

Anonym sa...

Dette synes jeg var veldig unødvendig gjort.....

Anonym sa...

"En god blogger styrer unna løgn og usannheter, samt uthenging av andre."
Heidi Nordby Lunde, god blogger

Sitat fra http://www.tb.no/apps/pbcs.dll/article?AID=/20060225/NYHETER/102250277/-1/SPORT

HPL sa...

Uthenging?
Det er jo noe helt annet når det er en klædd som Kåre Conradi. Da er det jo morsomt, ikke sant?
Hva faen er det han innbiller seg, lissom!

VamPus sa...

Anonyme folk som evt ønsker et seriøst svar tilbake kan velge seg et annet kallenavn en "Anonymous" - litt enklere å skille mellom de enkelte.

HPL sa...

Hva med å fjerne muligheten til å svare som Anonymous, og bare beholde Blogger og Other? Blir ikke det litt ryddigere? Det betyr jo at folk må finne på nick, men det blir jo lettere å forholde seg til dem.

Anonym sa...

"HVORFOR?"

Svaret er: ekshibisjonisme, tror jeg. Mange damer liker jo å vise fram puppene på badestranda f.eks. Forskjellen er bare at dette er lovlig, og i visse sammenhenger ønsket adferd, den andre er det ikke, og rammes i visse tilfeller av norsk lov(les: blotting)

Jeg spurte en kollega: "Fins det kvinnelige ekshibisjonister?"
"Klart at det gjør", svarte han - "de trenger bare litt oppmuntring:)"
"Hvor mange gutter kjenner du som går med dype utringninger og gjennomsiktig bluse?"
Mine tanker er: det fins mange former for ekshibisjonisme, på begge sider av gjerdet. Noen er sosialt aksepterte, andre er det ikke. Har du f.eks. ikke sett spradebassene som står og briefer med bodybuildermuskler i døråpninga på utestedene? Med T-skjorte to nummer for liten:) Og med armene i kors, sånn at musklene buler ekstra ut:D

På ungdomsskolen la jeg f.eks. merke til at jentene satt og så ned gjennom halsen på genseren og studerte puppene, er det da noe oppsiktvekkende at gutta står og "veier" saken sin foran speilet? At man knipser et bilde i samme slengen, er da bare et helt uskyldig tøysepåfunn. Jeg kan tenke meg mye mer pervo ting man kan finne på med et mobilkamera:)

VamPus sa...

kremt: "Jeg kan tenke meg mye mer pervo ting man kan finne på med et mobilkamera:)"

Ja det er nettopp det svært mange sier. Det må være meg som er unormal som ikke har slike bilder av meg selv eller andre. Interessant fenomen uansett...

Anonym sa...

"må være meg som er unormal"

Nysjda, jent!
At det er "normalt" å gjøre noe, trenger ikke å bety at det er "unormalt" å ikke gjøre det. Alle er da forskjellige! Hva som er "normalt" kommer an på øyet som ser:)

Anonym sa...

På tide at Conradi pusser opp! Lyseblå lister og karmer? æsj... sjøstygt jo!

Machiavelli (No) sa...

mariamaria, og andre:

Tror nok ikke dette er rommet til Kåre, nei. Han var angivelig på sydentur med kjæresten sin.

Tydeligvis drakk de litt sangria, og hadde det gøy.


M

Anonym sa...

Takk, var redd jeg aldri ville få sett disse omtalte bildene da mailadressen min trolig ikke er på de riktige adresselistene...

Anonym sa...

linda, det kan du fort gjøre noe med... gå til denne siden og tast inn adressen din i boksen der det står "Tast inn din e-postadresse" så vil du få snuskemail så det holder framover.

Anonym sa...

Dette er da ingenting mot hva vi som fulgte med på Big Brother 2006 fikk se på i 24 timer i døgnet.
Svenske Jessica Lindgren satte en helt ny stardard for å foretrekke å være naken på virkelighets TV.
I timesvis hver dag i 114 dager gikk spradende rundt uten BH eller noe annet på overkroppen og kun et utvalg av ulike sexy stringtruser, tangaer og lignende nedenunder.
Vi som så på digital TV ble så vant til det inkludert de andre deltagerne brukte tiden på beundre hennes fine kropp. Når Jessica likevel valgte å bruke litt av den millionen hun til slutt vant, på forstørre og sette inn silikon i de innmari flotte brystene, var det mange som sukket tungt av Jessicas fanskare i Norge/Sverige.
Når deltagerne også sprayet seg med brunfarge kontinuerlig under hele oppholdet i Big Brother 2006, var det også naturlig at man så kroppene til mange deltagerne i flere timer mens brunfargen ble sprayet på og i timene etterpå.
Det ble jo helt naturlig å se på kroppene til deltagerne rimelig raskt. Det var jo befriende å se at deltagerne slettes ikke hadde noe imot at de faktisk ble vist på TV 24 timer i døgnet. De ble som en storfamilie som skulle by på seg selv overfor seerne mere eller mindre påkledd alt ettersom hver enkelt. Big Brother 2007 blir nok tilbake til der Norge og Sverige er hver for seg igjen, siden det blir vanskelig og ikke er spesielt ønskelig å overgå 2006 sesongen som satte en omdiskutert standard.
Hilsen superfansen av Big Brother som venter spent på neste sesong.

Anonym sa...

Jeg synes uansett du er en drittsekk som videre sprer og formidler disse bildene videre.

HPL sa...

Er du blitt kontaktet av Kåre C., Heidi?

Anonym sa...

Det er litt morsomt med denne anonymous greia. Det er akkurat som om EN sprøyte gal kommentator på speed går amokk i bloggen.

Habben

VamPus sa...

For å si det sånn; kritikk fra alle som poster med "anonymous" teller for meg bare 50%. Det er ikke sååå vanskelig å finne på et kallenavn, vel.. Mamy, for eksempel.